Vi tävlar ut ännu en trapprenovering!

Tävlingsstart:
Tisdagen den 4:e december

Tävlingen avslutas:
Måndagen den 31:e december kl.23:59

Vinnaren presenteras:
Fredagen 22:a mars 2019

Öppen ektrappa
Öppen trappa i Ek 3-stav
Öppen trappa i Ek 3-stav
Montören provar in alla steg, för eventuellt finjusteringar.


Ska du renovera din trappa?

Passa på att beställa innan prishöjningen! Ta chansen och lägg din beställning hos Formtrappan innan den 31 december kl 23:59 och var med och tävla om att få trappan gratis!

Vinn ett ansiktslyft för din trappa, genom en varm och behaglig trapprenovering som kommer ta din trappa åter till dess glansdagar!

Vänstersvängd U-trappa i mörkask

VD Magnus Runsvik:

”Jag får ont i magen när jag ser alla tråkiga trappor!”

Efter den överväldigande responsen i FormTrappans tävling ”Sveriges tråkigaste trappa” i tidningen Vi i Villa som Christine Thörnblad till slut vann med sin hjärtskärande motivering där hon berättat om hur hon drabbats hårt av ett gäng oseriösa hantverkare under en större renovering, har FormTrappan beslutat att tävla ut ytterligare en trapprenovering till en lycklig vinnare!

VD Magnus Runsvik:

”Att det finns gott om både tråkiga och fula trappor i vårt avlånga land är jag väl medveten om, men att det var så här illa kunde inte ens jag föreställa mig! Därför har vi beslutat att ge bort ytterligare en trapprenovering!”

Alla kunder som beställer en trapprenovering under december 2018 är med och tävlar! Det kan bli just din faktura vi river!

Spara 1000 lappen – Beställ nu, den 1:a januari justeras priset upp gällande 3-stav Ek!

Dela upp betalningen – räntefritt.

Om FormTrappan

Formtrappan är Sveriges största aktör inom renovering av trappor, med över 20 st egna monteringsdistrikt från norr till söder och nästan 40 certifierade montörer. Tack vare både geografisk spridning, stark lokal förankring och en stor samlad erfarenhet kan du lita på att Formtrappan alltid är ett tryggt och säkert val.

Dela artikeln:

Rulla till toppen