Vi renoverar trappor inomhus med enastående resultat!

Vi renoverar trappor inomhus!

Trappor inomhus blir lätt slitna genom åren och det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga för att få ett så bra och prisvärt resultat som möjligt. Oavsett om du letar efter en lösning till ditt hem, hyresfastigheten eller till stugan så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig.

Trappan är en stor del av ett rum

Trappor inomhus är en rejäl pjäs som verkligen påverkar helhetsintrycket av ett rum. Antingen vill man att den smälter in mer med övrig inredning eller så kanske man tycker om en mer utmärkande trappa, oavsett så brukar resultatet bli bäst om man ser trappen i förhållande till rummets miljö.

Vi renoverar trappor inomhus i olika utséenden

Att byta ut trappan blir väldigt kostsamt, att renovera trappan med oss är däremot ett mer kostnadseffektivt alternativ.
Trappor finns i många olika utföranden, allt från trä till metall. Vi erbjuder flera olika materialval inom trä: ek 3-stav, ek helstav, mörk ask, vit ask och infärgad/oljad ek. Renoveringen är ett fast pris och i det ingår tillverkning, material och montering. Klicka här för att boka ett gratis hembesök, det tar ca 30min och vi besvarar på alla era frågor. https://formtrappan.se/boka-kundbesok/

Vad ska man tänka på när man väljer utseende?

Fundera på vad det är för ljusförhållanden i rummet, är det ett mörkare eller ljusare rum? Hur ser den övriga inredningen ser ut? Vad är det för tapeter, andra trädetaljer och möblemang? Vad är det för känsla vill du förmedla med din trapprenovering? Har du svar på dessa frågor kan du vara säker på att du kommer få en trapp du verkligen kommer trivas med. 

Virke av bästa kvalité

När man utför en trapprenovering är det av stor vikt att använda rätt verktyg och framförallt att använda virke av bästa kvalitet. Vi arbetar med material vi själva litar på och som håller högsta kvalitet. Materialet är även testat, har brandskyddsklass B1/Bfl-s1 samt antihalkyta R10. Dessutom minskar den rundade framkanten risken att falla.
Här kan du läsa mer om internationella klassningar för brandmotstånd.

Miljön är viktig för oss!

I vår fabrik utanför Västerås producerar vi varje år runt 2400 trappor. Strömmen till både maskiner, robotar och bilar kommer från våra egna solceller. För att värma upp fabriken använder vi överblivet material från produktionen.