Våra trappor

Vi erbjuder våra kunder fem olika materialval: ek 3-stav, ek helstav, mörk ask, vit ask och infärgad/oljad ek.

Våra trappor

Vi erbjuder våra kunder fem olika materialval: ek 3-stav, ek helstav, mörk ask, vit ask och infärgad/oljad ek. Renoveringen utförs till ett fast pris. I det fasta priset ingår tillverkning, material och montering. Materialet till våra steg är tillverkade i tre olika skikt vilket ger en hög formstabilitet och en lång livslängd. Stegen är ytbehandlade med sju lager lack som ger en slittålig yta och en fantastisk finish.

Bästsäljare

16 900 Kr

Ektrappa 3-Stav

20 900 Kr

Vit Asktrappa

Offert

Obehandlad Trappa

20 900 Kr

Mörk Asktrappa

22 900 Kr

Ektrappa Helstav

Redo att ta första steget mot en ny trappa?

FormTrappan erbjuder renovering av trappor i fyra olika utföranden till ett fast pris, oavsett vilken typ av trappa du har. Därutöver finns ett alternativ där du som kund själv väljer vilken typ av ytbehandling du vill ha.

Alla våra trappor är uppbyggda med samma konstruktion bestående av tre skikt och ger hög formstabilitet och lång livslängd. De är även ytbehandlade med sju lager lack för en fantastisk finish.

Kostnadsfria hembesök

Första steget mot en renoverad trappa är att boka ett gratis hembesök. Efter du registrerat ditt intresse för ett hembesök kommer en utav våra lokala montörer kontakta dig för att boka en tid för ett hembesök. Under hembesöket kommer våra montörer mäta din trappa och du kommer kunna ställa de frågor du har om FormTrappan.
Under besöket kommer du även få ett prisförslag och en exakt offert kommer till din e-post nästkommande arbetsdag. Du kan nu ta ditt beslut om du vill gå vidare eller inte i lugn och ro.

Så går ett hembesök till

Ett hembesök är alltid kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. Ni förbinder er med andra ord inte till något. Hembesöket ligger till grund för pris på trapprenoveringen, en offert och för att ni ska kunna få konsultera en expert och få svar på era frågor. Först när ni fått offerten behöver ni ta ställning till om ni vill gå vidare eller inte. Mätningen tar ca: 10 minuter lite beroende på trappa och besöket med mätningoch konsultation tar oftast ca: 30-40 minuter och är beroende av hur många frågor ni har.

Delbetala din trapprenovering

När du fått din offert och valt att renovera din trappa kan du välja att betala direkt på faktura eller dela upp beloppet på 4, 6 eller 12 månader räntefritt med Wasa Kredit.

Rabatt för Villaägarnas medlemmar

Genom vårt partnerskap med Villaägarnas Riksförbund kan vi erbjuda 1.000 kr rabatt vid köp av 3-stav till deras medlemmar. För att ta del av rabatten behöver du som medlem bara uppge “Villaägarnas Riksförbund” i beskrivningen när du bokar ett gratis hembesök. Läs mer om vårt samarbete med Villägarnas Riksförbund här »