Trapprenovering Växjö

FormTrappan trapprenovering Växjö

FormTrappan trapprenovering Växjö drivs av Andreas Svensson.
Med ett stort antal trapprenoveringar bakom sig kan Andreas ge råd om materialval samt utföra renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken och spaljéer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Andreas eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Växjö tillbaka inom kort och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt och utan förpliktelser.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

Andreas Svensson Växjö
tel: 073-533 26 26
E-post: smaland@formtrappan.se

Ek trestav bästsäljare

Ek, trestav

16 900 Kr

Se mer

Ek, helstav

22 900 Kr

Se mer

Vit ask

20 900 Kr

Se mer

Mörk ask

20 900 Kr

Se mer
Ektrappa

Infärgad/oljad ek

Offert

Se mer

Trapprenovering i tre enkla steg

Steg 1

Kostnadsfritt hembesök

Under hembesöket presenterar vi våra olika alternativ, svarar på dina frågor, mäter din trappa och tar in de upplysningar vi behöver. Därefter får du en offert med ett fast pris.

Steg 2

Produktion

När du bestämt dig och tackat ja till offerten så tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås

Steg 3

Snabb montering

Vi levererar och monterar din nya trappa efter överenskommelse. Monteringen tar 4-6 timmar. Limmet vi använder är anpassat för trapprenovering och har en torktid på 4-5 timmar. Du kan normalt börja gå i din trappa redan samma dag.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Växsjö

Vi utför trapprenoveringar i Växjö med omnejd. Utöver Växjö täcker vi även in bl.a. Norrhult, Vrigstad, Lammhult, Rydaholm, Vittaryd, Ljungby, Älmhult, Markaryd, Tingsryd, Moheda, Alvesta, Sandsbro, Tunatorp med flera orter.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan Växjö

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Växjö utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Christian som står bakom FormTrappan trapprenovering i Växjö har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet som snickare kan Christian även hjälpa till med t.ex. räcken, spaljéer och andra typer av snickeriarbeten.

FormTrappan i Växjö utför även renovering av trappor i Jönköping och det Småländska Höglandet.

Några frågor till Andreas på FormTrappan Växjö

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? 
– Det är sådant man som snickare stött på ofta men sedan 2017 har jag hållit på med det mer eller mindre på heltid.

Hur många trappor har du renoverat?
– Oj, svårt att säga men runt 300 stycken gissar jag.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan?
– Jag har arbetat som snickare i många år och drivit egen firma sedan 2010 och är möbelsnickare i grunden.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering?
– Ja, självklart utför vi tillverkning och montering av specialsnickerier runt trappor som räcken och spaljéer m.m.
Vi vill ju leverera en komplett upplevelse.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat?
Jo, vi gör även en hel del köksmonteringar och andra snickeriarbeten.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering?
– Helt enkelt ett enkelt och prisvärt sätt att få trappan fin och höja trivseln i och värdet på sitt hus.

Rulla till toppen