Trapprenovering Vänersborg

FormTrappan trapprenovering Vänersborg

FormTrappan trapprenovering Vänersborg drivs av Jerker Andersson.
Med runt 100 trapprenoveringar bakom sig kan Jerker råda om material och tillämpningar samt utföra renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken och spaljéer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Christian eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Växjö tillbaka inom en arbetsdag och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt och utan förpliktelser.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

Jerker Andersson FormTrappan trapprenovering vänersborg

Jerker Andersson Vänersborg
tel: 073-092 05 11
E-post: jerker@formtrappan.se

BÄSTSÄLJARE

Ek, trestav

15 900 Kr

Se mer

Ek, helstav

21 900 Kr

Se mer

Vit ask

19 900 Kr

Se mer

Mörk ask

19 900 Kr

Se mer
Ektrappa

Infärgad/oljad ek

Offert

Se mer

Varför trapprenovering Vänersborg ?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat Trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras. Trä är trots allt ett levande material.

Trapprenovering i tre enkla steg

Steg 1

Kostnadsfritt hembesök

Under hembesöket presenterar vi våra olika alternativ, svarar på dina frågor, mäter din trappa och tar in de upplysningar vi behöver. Därefter får du en offert med ett fast pris.

Steg 2

Produktion

När du bestämt dig och tackat ja till offerten så tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås

Steg 3

Snabb montering

Vi levererar och monterar din nya trappa efter överenskommelse. Monteringen tar 4-6 timmar. Limmet vi använder är anpassat för trapprenovering och har en torktid på 4-5 timmar. Du kan normalt börja gå i din trappa redan samma dag.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Vänersborg/Bohuslän

Vi utför trapprenoveringar i Vänersborg, Bohuslän, Fyrbodal. Utöver Vänersborg täcker vi även in bl.a. Strömstad, Tanumshede, Grebbestad, Färgelanda, Uddevalla, Trollhättan, Kungshamn, Lysekil och Bengtsfors med flera orter.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan Vänersborg

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Bohuslän utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Jerker, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Vänersborg och Bohuslän har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet som snickare kan Jerker även hjälpa till med t.ex. målning, räcken, spaljéer, golvläggning och andra typer av snickeriarbeten.

FormTrappan i Vänersborg utför även renovering av trappor i större delarna av Bohuslän och Fyrbodal.

Några frågor till Jerker på FormTrappan Vänersborg

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? 
– Tillsammans med FormTrappan har det blivit två år men jag har jobbat med interiörsnickerier i stort sett hela livet.

Hur många trappor har du renoverat?
– Jag slutade räkna vid 80 och det her blivit väldigt många sedan dess så Svaret får väl bli, väldigt många.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan?
– Hag har alltid snickrat och startade eget 2017 inom finsnickeri och småskalig träförädling. Jag jobbar med det mesta inom interiörsnickeri. Fäller träd och sågar upp till virke som jag sen förädlar till färdig produkt. Jobbar ganska brett med andra ord.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering?
– Det mesta som kunden önskar hjälp med. Golvläggning, spaljé, handledare. Gärna lite udda projekt som anses omöjliga. Har blivit en hel del följdjobb efter att man renoverat trappan. Kunden har ofta idéer som dom önskar hjälp med. och jag är aldrig sen på att nappa.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat?
– Jag försöker klämma in lite finsnickeri mellan trapporna om det finns möjlighet. Men har oftast fullt upp med att renovera trappor.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering?
– Alla nöjda kunder! Tacksamt att renovera trappor då det blir sån enorm skillnad snabbt och så träffar man mycket trevliga människor.

Slutligen, varför ska man välja FormTrappan?
– En prisvärd kvalitetsprodukt som täcker in dom flesta kunders behov och önskemål. Ett enkelt och prisvärt sätt att få trappan fin och höja trivseln och värdet på sitt hus.