Trapprenovering Umeå

FormTrappan trapprenovering Umeå

FormTrappan trapprenovering Umeå drivs av Tobias Fredriksson.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Tobias eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Umeå tillbaka inom en arbetsdag och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt och utan förpliktelser.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

Tobias Fredriksson
Tel: 072-713 51 95
E-post: tobias@formtrappan.se

BÄSTSÄLJARE

Ek, trestav

15 900 Kr

Se mer

Ek, helstav

19 900 Kr

Se mer

Vit ask

19 900 Kr

Se mer

Mörk ask

19 900 Kr

Se mer
Ektrappa

Infärgad/oljad ek

Offert

Se mer

Varför trapprenovering Umeå?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Trappan blir i nyskick. Trapprenovering i tre enkla steg.

I priset på er nyrenoverade trappa ingår alltid tillverkning, material och montering till fast pris. Det enda ni behöver göra är att boka ett besök och välja stil. Sedan löser vi resten. Så här går det till:

Steg 1

Vi kommer hem till er – kostnadsfritt

Under mötet ser vi till att få de uppgifter vi behöver. Sedan får ni en fast offert där både material och arbete ingår. Vidare får ni prover på material- och stilval. Men det valet behöver ni inte göra på mötet.

Steg 2

Tillverkning

När ni valt material och bekräftat offerten, mäter vi upp fastighetens trappor med vårt digitala mätinstrument. Därefter tillverkas trappstegen i vår moderna, klimatsmarta och digitaliserade fabrik i Västerås.

Steg 3

Smidig montering

Vi kommer och monterar. Eftersom delarna är tillsågade i vår fabrik så går arbetet snabbt. Och en stor fördel är att trappan kan användas medan monteringen pågår. Efter monteringen går vi igenom arbetet tillsammans för att se att allt blivit som beställt.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Umeå

Vi utför trapprenoveringar i Umeå med omnejd. 

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan Umeå

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Umeå utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Tobias som står bakom FormTrappan trapprenovering i Umeå har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Några frågor till Tobias på FormTrappan Umeå

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? 

Hur många trappor har du renoverat?

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan?

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering?

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat?

Vad är det bästa med trappstegsrenovering?

Scroll to Top