Trapprenovering Sundsvall och Hudiksvall

FormTrappan trapprenovering Sundsvall och Hudiksvall

FormTrappan trapprenovering Sundsvall och Hudiksvall drivs av Magnus Hansson . Med många trapprenoveringar bakom sig kan Magnus råda om material och tillämpningar samt utföra renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken och spaljéer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Magnus eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Sundsvall/Hudiksvall snart tillbaka och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt m.a.o.

Magnus Hansson

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

 

Bästsäljare

16 900 Kr

Ektrappa 3-Stav

20 900 Kr

Vit Asktrappa

Offert

Obehandlad Trappa

20 900 Kr

Mörk Asktrappa

22 900 Kr

Ektrappa Helstav

Varför trapprenovering?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

 

Minskat Trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras. Trä är trots allt ett levande material.

 

Trapprenovering i tre enkla steg

Kostnadsfritt
hembesök

Under hembesöket presenterar vi våra olika alternativ, svarar på dina frågor, mäter din trappa och tar in de upplysningar vi behöver. Därefter får du en offert med ett fast pris.

Steg 1

Produktion

När du bestämt dig och tackat ja till offerten så tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås

Steg 2

Snabb montering

Vi levererar och monterar din nya trappa efter överenskommelse. Monteringen tar 4-6 timmar. Limmet vi använder är anpassat för trapprenovering och har en torktid på 4-5 timmar. Du kan normalt börja gå i din trappa redan samma dag.

Steg 3

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

 

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

Om FormTrappan Sundsvall och Hudiksvall

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Hälsingland utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Magnus, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Sundsvall och Hudiksvall har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige, Norge och Finland en gemensam erfarenhet av tiotusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet inom branschen kan Magnus även hjälpa till med t.ex. målning.

FormTrappan i Sundsvall och Hudiksvall utför även renovering av trappor i större delarna av Hälsingland.

FormTrappan trapprenovering Sundsvall och Hudiksvall

Vi utför trapprenoveringar i Sundsvall, Hudiksvall och hela Hälsingland. Utöver Sundsvall och Hudiksvall täcker vi även in bl.a. Matfors, Ljusdal, Iggesund, Söderhamn, Timrå, Bollnäs med flera orter.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Några frågor till Magnus på FormTrappan Sundsvall / Hudiksvall

Hur länge har du hållit på med trapprenovering?

Jag har jobbat med FormTrappans trapprenoveringar sedan 2020.

 Lite drygt 150 trapprenoveringar.

Jag driver också en byggfirma, så det blir allt inom byggnationer. Har också försäljning.

Som sagt allt inom byggnationer, kök, tak, fönster, altaner, fasader, om- och tillbyggnad etc.

Försäljning samt fastighetsservice på några fastigheter.

Som kund har du en kontakt genom hela proceduren. Man får en ny och snygg trapp utan att inkräkta på väggar och bjälkslag. Dessutom billigt OCH hög kvalitet.

Vi har en unik teknik med både mätning och egentillverkning samt en hög finish på slutprodukten.
Formtrappan kan det dom gör.