Trapprenovering Sundsvall och Hudiksvall

FormTrappan trapprenovering Sundsvall och Hudiksvall

FormTrappan trapprenovering Sundsvall och Hudiksvall drivs av Magnus Hansson . Med många trapprenoveringar bakom sig kan Magnus råda om material och tillämpningar samt utföra renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken och spaljéer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Magnus eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Sundsvall/Hudiksvall snart tillbaka och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt m.a.o.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

användare

Magnus Hansson Sundsvall och Hudiksvall
Tel: 070-687 66 22
E-post: magnus@formtrappan.se

Varför trapprenovering?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras. Trä är trots allt ett levande material.

Så går en trapprenovering till steg för steg

I priset ingår tillverkning, material och montering. Du bokar ett hembesök och väljer utförande, vi gör resten.
Din trapprenovering steg för steg:

Steg 1

Kostnadsfritt hembesök

Under hembesöket mäter vi din trappa, svarar på dina frågor och samlar de uppgifter vi behöver. Du får en offert med fast pris.

Steg 2

Tillverkning

När du bestämt dig och bekräftat offerten tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås.

Steg 3

Smidig montering

Vi levererar och monterar din nya trappa. Monteringen tar ungefär 4–6 timmar. Limmet som används är avsett för trapprenoveringar och har en torktid på cirka 4–5 timmar. Du kan börja använda din nya trappa redan samma dag.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Sundsvall och Hudiksvall

Vi utför trapprenoveringar i Sundsvall, Hudiksvall och hela Hälsingland. Utöver Sundsvall och Hudiksvall täcker vi även in bl.a. Matfors, Ljusdal, Iggesund, Söderhamn, Timrå, Bollnäs med flera orter.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan Sundsvall och Hudiksvall

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Hälsingland utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Peter, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Sundsvall och Hudiksvall har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet inom branschen kan Peter även hjälpa till med t.ex. målning.

FormTrappan i Sundsvall och Hudiksvall utför även renovering av trappor i större delarna av Hälsingland.

Några frågor till Peter på FormTrappan Sundsvall / Hudiksvall

Hur länge har du hållit på med trapprenovering?
 – Jag har jobbat med FormTrappans trapprenoveringar sedan 2016.

Hur många trappor har du renoverat?
– Lite drygt 250 trappor har det blivit genom åren.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan?
– Jag har jobbat som målare sedan 1984 och driver sedan 2010 ett företag med Måleri och Fastighetsservice.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering?
–  Främst målning.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat?
– Ja, det är Fastighetsservice i alla dess former.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering?
– Det är enkelt, går snabbt och och man ser ett tydligt resultat eftersom trappen blir som ny.

Slutligen, varför ska man välja FormTrappan?
– Att man får en snygg hållbar trapp monterat och klart för samma eller mindre pengar än att köpa lösa steg och montera själv.

Scroll to Top