Trapprenovering Stockholm Norrot

FormTrappan trapprenovering Stockholm Norrort

FormTrappan trapprenovering Stockholm Norr drivs av Göran Klinga. Med erfarenhet från över 1 500 trapprenoveringar kan Göran ge råd om tillämpningar och material samt utföra renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken och spaljéer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Göran eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Stockholm Norr tillbaka inom en arbetsdag och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt och utan förpliktelser.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

FormTrappan Trapprenovering Stockholm, Göran Klinga

Göran Klinga Stockholm Norrort
tel: 070-680 11 80
E-post: goran@formtrappan.se

Ek trestav bästsäljare

Ek, trestav

16 900 Kr

Se mer

Ek, helstav

22 900 Kr

Se mer

Vit ask

20 900 Kr

Se mer

Mörk ask

20 900 Kr

Se mer
Ektrappa

Infärgad/oljad ek

Offert

Se mer

Varför trapprenovering?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat Trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras. Trä är trots allt ett levande material.

Trapprenovering i tre enkla steg

Steg 1

Kostnadsfritt hembesök

Under hembesöket presenterar vi våra olika alternativ, svarar på dina frågor, mäter din trappa och tar in de upplysningar vi behöver. Därefter får du en offert med ett fast pris.

Steg 2

Produktion

När du bestämt dig och tackat ja till offerten så tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås

Steg 3

Snabb montering

Vi levererar och monterar din nya trappa efter överenskommelse. Monteringen tar 4-6 timmar. Limmet vi använder är anpassat för trapprenovering och har en torktid på 4-5 timmar. Du kan normalt börja gå i din trappa redan samma dag.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Stockholm norrort

Vi utför trapprenoveringar i Norrot, Norra Stockholm och Uppland. Utöver norra Stockholm täcker vi även in Uppsala och Norrtälje med omnejd.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan Stockholm Norrort

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Norra Stockholm utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Göran, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Norra Stockholm och uppland har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet som snickare kan Göran även hjälpa till med t.ex. räcken, spaljéer och andra typer av snickeriarbeten samt även målning genom samarbetspartners.

FormTrappan i Stockholm Norr utför även renovering av trappor i större delarna av Uppland och Gästrikland.

Några frågor till Göran på FormTrappan Stockholm Norrort

Hur länge har du hållit på med trapprenovering?
– Jag började på egen hand redan 2006 men då mer manuellt med hjälp av trappkompass. Jag har arbetat hos FormTrappan sedan 2013.

Hur många trappor har du renoverat?
– Med FormTrappans renoveringstrappsteg har jag gjort drygt 1 000 renoveringar av trappor och innan dess drygt 500 så totalt har jag renoverat över 1 500 trappor.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan?
– Jag är snickare i grunden och jobbade med varierande snickeriuppdrag.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering?
–  Främst tillverkning och montering av handleder men även en del målningsjobb genom en samarbetspartner.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat?
– Nej, vi har fullt upp med att renovera trappor.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering?
– Det bästa är att kunderna ofta är väldigt nöjda. Man får glada sms och mail efter jobbets utförande och ibland även någon vinflaska.

Slutligen, varför ska man välja FormTrappan?
– Vi har en bra produkt, vi kommer alltid på överenskommen tid, i annat fall meddelas kunden, det uppskattas mycket av kunderna. Vi försöker också alltid ge kunderna en leveransvecka vid bekräftad order och stämmer sen av den längre fram. Kommunikation är väldigt viktig, både för oss och kunden.

Rulla till toppen