Trapprenovering pris

Trapprenovering pris

Ditt trapprenovering pris varierar beroende på trappans storlek, typ och form. Trapprenovering är ett otroligt prisvärt alternativ jämfört med att installera en ny trappa. Vill du ta reda på vad just din trapprenovering kommer kosta med eventuella tillval? Med vår priskalkylator kan du beräkna priset direkt online!

Ett trapprenovering pris varierar

För att vi ska kunna räkna ut just ditt trapprenovering pris behöver vi veta:

  • Vilken trappa är du intresserad av?
  • Hur många trappsteg?
  • Vilken form har din trappa?
  • Är din trappa öppen eller stängd?
  • Vill du att anslutningen mot golv i översta steget ska vara samma material som trappstegen?
  • Material i nuvarande trappa.
  • Vill du sätta in nya handledare och handledsbeslag eller byta ut dina befintliga handledare?
  • Vill du måla om i trappan?

Vi erbjuder dessutom gratis hembesök där vi kommer hem till dig, mäter din trappa, ger fast prisförslag och svara på dina frågor. Vår affärsidé är att alltid erbjuda ett fast trapprenovering pris för att du ska slippa dyra överraskningar.

Fördelar med trapprenovering

Att renovera din trappa istället för att bygga en ny medför en stor positiv inverkan på miljön för att inte nämna för din egen plånbok. Det finns med andra ord allt att vinna på en trapprenovering men inget att förlora. När man genomför en trapprenovering får man ner materialpriset eftersom det är en liten del kärnvirke och större delen billigare träslag. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

Genom att ge din trappa nytt liv lyfter du helhetsintrycket direkt. En fräsch trappa kommer förändra hela rummet och det kommer kännas som att du har fått en helt ny trappa, bara på några timmar. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck.

Dela artikeln:

Rulla till toppen