Få en offert på trapprenovering

Formtrappan erbjuder en snabb och smidig lösning för trapprenovering. Vår unika konstruktion av olika skikt gör att dina nya trappsteg håller längre än trappsteg med massivt trä. Bättre för miljön, din plånbok och för trappans livslängd.

Vad kostar en trapprenovering?

Vi har fastpris på trapprenoveringar upp till 15 trappsteg. Har du 16 eller fler trappsteg får du ändå ett fastpris av montören när han har mätt din trappa. Fastpris från 15 900 kr.

Se vår video om hur hela processen går till – från första möte till färdig trappa:

Offert trapprenovering

Är ni intresserade av ett kostnadsfritt besök för att få en offert och mer information? Fyll i formuläret nedan:

FormTrappan AB är idag Sveriges ledande företag inom renovering av trappor.
Vår affärsmodell är enkel, effektiv och klimatsmart.

Trappa
Mörk asktrappa
Trappa
Ek Helstav
obehandlad ektrappa
Obehandlad ektrappa

Trappan blir i nyskick. Tre enkla steg.

I priset på er nyrenoverade trappa ingår alltid tillverkning, material och montering till fast pris. Det enda ni behöver göra är att boka ett besök och välja stil. Sedan löser vi resten. Så här går det till:

Steg 1

Vi kommer till er boende kostnadsfritt för att mäta och lämna en offert på trapprenovering.

Under mötet ser vi till att få de uppgifter vi behöver. Sedan får ni en fast offert där både material och arbete ingår. Vidare får ni prover på material- och stilval. Men det valet behöver ni inte göra på mötet.

Steg 2

Tillverkning.

När ni valt material och bekräftat offerten, mäter vi upp fastighetens trappor med vårt digitala mätinstrument. Därefter tillverkas trappstegen i vår moderna, klimatsmarta och digitaliserade fabrik i Västerås.

Steg 3

Smidig montering.

Vi kommer och monterar. Eftersom delarna är tillsågade i vår fabrik så går arbetet snabbt. Och en stor fördel är att trappan kan användas medan monteringen pågår. Efter monteringen går vi igenom arbetet tillsammans för att se att allt blivit som beställt.

Kostnadsfria hembesök

Första steget mot en renoverad trappa är att boka ett gratis hembesök. Efter du registrerat ditt intresse för ett hembesök kommer en utav våra lokala montörer kontakta dig för att boka en tid för ett hembesök. Under hembesöket kommer våra montörer mäta din trappa och du kommer kunna ställa de frågor du har om FormTrappan.
Under besöket kommer du även få ett prisförslag och en exakt offert kommer till din e-post nästkommande arbetsdag. Du kan nu ta ditt beslut om du vill gå vidare eller inte i lugn och ro.

Så går ett hembesök till

Ett hembesök är alltid kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. Ni förbinder er med andra ord inte till något. Hembesöket ligger till grund för pris på trapprenoveringen, en offert och för att ni ska kunna få konsultera en expert och få svar på era frågor. Först när ni fått offerten behöver ni ta ställning till om ni vill gå vidare eller inte. Mätningen tar ca: 10 minuter lite beroende på trappa och besöket med mätningoch konsultation tar oftast ca: 30-40 minuter och är beroende av hur många frågor ni har.

Delbetala din trapprenovering

När du fått din offert och valt att renovera din trappa kan du välja att betala direkt på faktura eller dela upp beloppet på 4, 6 eller 12 månader räntefritt med Wasa Kredit.

Rabatt för Villaägarnas medlemmar

Genom vårt partnerskap med Villaägarnas Riksförbund kan vi erbjuda 1.000 kr rabatt vid köp av 3-stav till deras medlemmar. För att ta del av rabatten behöver du som medlem bara uppge “Villaägarnas Riksförbund” i beskrivningen när du bokar ett gratis hembesök. Läs mer om vårt samarbete med Villägarnas Riksförbund här »

Snabbt klart utan trappavstängning.

Rent praktiskt så mäter vi trappan med ett digitalt mätinstrument. Informationen överförs till vårt automatiserade  produktionssystem där vi tillverkar stegen i vår CNC. Detta minimerar arbetet som behöver göras på plats.

Arbetskostnader sparas och arbetstiden på plats blir kortare. Inte ens under monteringen behöver trapphuset stängas av. Praktisk för era  hyresgäster eller föreningens medlemmar.

Vid frågor eller för att få ett kostnadsfritt hembesök och offert kontakta oss på 0771-328 000 eller info@formtrappan.se

Rulla till toppen