Trapprenovering Norrköping, Linköping och Östergötland

FormTrappan trapprenovering Norrköping

FormTrappan trapprenovering Norrköping, Linköping och Östergötland drivs av Formtrappan. Med över 700 trapprenoveringar bakom sig kan Formtrappan råda om material och tillämpningar samt utföra renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken och spaljéer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Formtrappan eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Norrköping tillbaka inom en arbetsdag och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt och utan förpliktelser.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

FormTrappan Norrköping - Pekka Virtanen

Formtrappan Norrköping, Linköping och Östergötland
tel: 0771-328000
E-post: info@formtrappan.se

BÄSTSÄLJARE

Ek, trestav

15 900 Kr

Se mer

Ek, helstav

21 900 Kr

Se mer

Vit ask

19 900 Kr

Se mer

Mörk ask

19 900 Kr

Se mer
Ektrappa

Infärgad/oljad ek

Offert

Se mer

Varför trapprenovering Norrköping?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat Trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras. Trä är trots allt ett levande material.

Trapprenovering i tre enkla steg

Steg 1

Kostnadsfritt hembesök

Under hembesöket presenterar vi våra olika alternativ, svarar på dina frågor, mäter din trappa och tar in de upplysningar vi behöver. Därefter får du en offert med ett fast pris.

Steg 2

Produktion

När du bestämt dig och tackat ja till offerten så tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås

Steg 3

Snabb montering

Vi levererar och monterar din nya trappa efter överenskommelse. Monteringen tar 4-6 timmar. Limmet vi använder är anpassat för trapprenovering och har en torktid på 4-5 timmar. Du kan normalt börja gå i din trappa redan samma dag.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Norrköping, Linköping och Östergötland

Vi utför trapprenoveringar i Norrköping och Östergötland. Utöver Norrköping täcker vi även in bl.a. Björkvik, Katrineholm, Nyköping, Linköping, Motala med flera orter.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan Norrköping, Linköping och Östergötland

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Östergötland utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Formtrappan, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Norrköping och Östergötland har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet som snickare kan Formtrappan även hjälpa till med t.ex.
målning, räcken, spaljéer och andra typer av snickeriarbeten.

FormTrappan i Norrköping utför även renovering av trappor i större delarna av Östergötland.

Några frågor till FormTrappan Norrköping

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? 
– Sedan hösten 2014, så det har blivit några år.

Hur många trappor har du renoverat?
– Genom åren har det blivit runt 700 trappor totalt.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan?
– Jag driver ett möbel och inredningssnickeri och har gjort det i många år. Jag är utbildad möbelsnickare och innehar mästarbrev inom möbelsnickaryrket.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering?
– Målning av vangstycken och kringytor och även tillverkning och montering av räcken och spaljéer.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat?
– Ja, vi gör en hel del möbel- och inredningssnickeri, men däremot inte renovering.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering?
– Det är nog kundrelationen och smidigheten.

Slutligen, varför ska man välja FormTrappan?
– Kunden blir alltid nöjd med resultatet.