Trapprenovering Luleå

FormTrappan trapprenovering Luleå

FormTrappan trapprenovering Luleå drivs av Robert Wikström.
Med den långa erfarenhet Robert har av snickeri och kakelsättning så kan han hjälpa till med renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken och spaljéer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Robert eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Luleå och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt och utan förpliktelser.

Robert Wikström

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

 

Bästsäljare

16 900 Kr

Ektrappa 3-Stav

20 900 Kr

Vit Asktrappa

Offert

Obehandlad Trappa

20 900 Kr

Mörk Asktrappa

22 900 Kr

Ektrappa Helstav

Varför trapprenovering?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

 

Minskat Trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras. Trä är trots allt ett levande material.

 

Trapprenovering i tre enkla steg

Kostnadsfritt
hembesök

Under hembesöket presenterar vi våra olika alternativ, svarar på dina frågor, mäter din trappa och tar in de upplysningar vi behöver. Därefter får du en offert med ett fast pris.

Steg 1

Produktion

När du bestämt dig och tackat ja till offerten så tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås

Steg 2

Snabb montering

Vi levererar och monterar din nya trappa efter överenskommelse. Monteringen tar 4-6 timmar. Limmet vi använder är anpassat för trapprenovering och har en torktid på 4-5 timmar. Du kan normalt börja gå i din trappa redan samma dag.

Steg 3

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

 

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

Om FormTrappan Luleå/Piteå

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Luleå och Piteå utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Robert, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Luleå och Piteå har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet  inredningssnickare och kakelsättare kan Robert även hjälpa till med t.ex. målning, räcken, spaljéer, golvläggning och andra typer av snickeriarbeten.

FormTrappan i Luleå och Piteå utför även renovering av trappor i större delarna Östra Norrbotten.

FormTrappan trapprenovering Luleå/Piteå

Vi utför renovering av trappor i Luleå och Piteå. Utöver Luleå och Piteå täcker vi bl.a. in Byske, Boden, Älvsbyn, Råneå, Töre, Kalix med flera orter.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Några frågor till Robert på FormTrappan Luleå/Piteå

Hur länge har du hållit på med trapprenovering?

Jag har jobbat med Formtrappan sedan september 2020, men som snickare har man sprungit på det många gånger.

Det har jag faktiskt inte riktig koll på men det har blivit ett skapligt gäng.

Jag har ett eget företag sedan några år men jag har jobbat med snickeri och badrumsrenovering i ett tjugotal år.

 Vi utför målning och golvläggning så att kunden kan få en komplett lösning
av området kring trappen och resten av huset också för den delen.

Ja, vi gör en hel del renoveringsarbeten inom snickeri men även helrenoveringar av badrum.

Helt klart det snabba resultatet, och att det blir en avsevärd förbättring,
det är en stor och tydlig skillnad mellan före och efter.

Framförallt är det ett stort och tryggt företag med bra garantier.