FormTrappan trapprenovering Luleå / Piteå

FormTrappan trapprenovering Luleå drivs av Robert Wikström. Med den långa erfarenhet Robert har av snickeri och kakelsättning så kan han hjälpa till med renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken och spaljéer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Robert eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Luleå tillbaka och bokar tid för kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt m.a.o.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och blir således en stor del i besökarens första intryck av ditt hem. Dessutom är det många fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. Förutom ett betydligt lägre pris sparar man även på miljön. En trapprenovering tar oftast också bara en halv till en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljö såsom väggar och bjälklag.


Robert Wikström
– FormTrappan Luleå/Piteå
070-980 99 98 | robert.wikstrom@formtrappan.se
FormTrappan på Facebook @formtrappan.lulea

Trapprenovering till fastpris 14.900kr för ektrappa
Trapprenovering ek helstav
Vit ask

Varför trappstegsrenovering?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras. Trä är trots allt ett levande material.

Trapprenovering i tre enkla steg

Från mätning till färdig trappa tar normalt 3-6 veckor.

Steg 1. Vi mäter din trappa

Boka ett kostnadsfritt kundbesök. Robert eller någon av hans kollegor från Luleå kommer och mäter din trappa.
 

Steg 2. Trappan tillverkas

Efter beställningen tillverkar vi din trappa i vår fabrik i Västerås på ett miljövänligt sätt. Läs mer om vår miljösatsning här »

Steg 3. Vi monterar din trappa

Vår lokala montör i Luleå levererar och monterar din nya trappa, monteringen ingår. Normalt tar det ca: 4-6 timmar.
 

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Luleå. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Luleå / Piteå

Vi utför renovering av trappor i Luleå och Piteå. Utöver Luleå och Piteå täcker vi bl.a. in Byske, Boden, Älvsbyn, Råneå, Töre, Kalix med flera orter.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan trapprenovering Luleå / Piteå

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Luleå och Piteå utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Robert, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Luleå och Piteå har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet  inredningssnickare och kakelsättare kan Robert även hjälpa till med t.ex. målning, räcken, spaljéer, golvläggning och andra typer av snickeriarbeten.

FormTrappan i Luleå och Piteå utför även renovering av trappor i större delarna Östra Norrbotten.

Några frågor till Robert på FormTrappan trapprenovering Luleå / Piteå

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? –Ihop med FormTrappan har jag bara hållit på sedan september 2020, men som snickare har man sprungit på det många gånger.

Hur många trappor har du renoverat? –Det har jag faktiskt inte riktig koll på men det har blivit ett skapligt gäng.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan? –Jag har ett eget företag sedan några år men jag har jobbat med snickeri och badrumsrenovering i ett tjugotal år.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering? –Vi utför målning och golvläggning så att kunden kan få en komplett lösning av området kring trappen och resten av huset också för den delen.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat? –Ja, vi gör en hel del renoveringsarbeten inom snickeri men även helrenoveringar av badrum.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering? –Helt klart det snabba resultatet, och att det blir en avsevärd förbättring, det är en stor och tydlig skillnad mellan före och efter.

Slutligen, varför ska man välja FormTrappan? –Framförallt är det ett stort och tryggt företag med bra garantier.