FormTrappan trapprenovering Karlstad, Arvika med omnejd

FormTrappan trapprenovering Karlstad, Arvika med omnejd drivs av Thomas Hildingsson. Som specialist på golv och med många trapprenoveringar i ryggen kan Thomas ge goda råd om material och tillämpningar.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Thomas eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Karlstad, Arvika tillbaka inom kort och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt m.a.o.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och blir således en stor del i besökarens första intryck av ditt hem. Dessutom är det många fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. Förutom ett betydligt lägre pris sparar man även på miljön. En trapprenovering tar oftast också bara en halv till en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljö såsom väggar och bjälklag.


Thomas Hildingsson- FormTrappan Karlstad
070-242 16 63 | thomas@formtrappan.se
FormTrappan på Facebook @formtrappan.karlstad

Trapprenovering till fastpris 14.900kr för ektrappa
Trapprenovering ek helstav
Vit ask

Varför trappstegsrenovering?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras. Trä är trots allt ett levande material.

Trapprenovering i tre enkla steg

Från mätning till färdig trappa tar normalt 3-6 veckor.

Steg 1. Vi mäter din trappa

Boka ett kostnadsfritt kundbesök. Bo eller någon av hans kollegor från Värmland kommer och mäter din trappa.

Steg 2. Trappan tillverkas

Efter beställningen tillverkar vi din trappa i vår fabrik i Västerås på ett miljövänligt sätt. Läs mer om vår miljösatsning här »

Steg 3. Vi monterar din trappa

Vår lokala montör från Värmland levererar och monterar din nya trappa, monteringen ingår. Normalt tar det ca: 4-6 timmar.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Kristinehamn och Karlstad. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Karlstad, Arvika med omnejd.

Vi utför trapprenoveringar i Karlstad och Arivka. Utöver Karlstad och Arvika utför vi även trapprenovering i bl.a. Sunne, Grums, Forshaga, Munkfors med flera orter.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan trapprenovering Karlstad och Arvika med omnejd

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Värmland utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Thomas, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Karlstad, Arvika med omnejd har många års erfarenhet av golv och trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tiotusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet kan Thomas även hjälpa till med t.ex. golvslipning m.m.

FormTrappan i Karlstad utför även renovering av trappor i större delarna av Värmland och delar av Dalsland.

Några frågor till Thomas på FormTrappan trapprenovering Karlstad / Arvika

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? –Jag har jobbat med FormTrappans trapprenovering sedan 2020, men jag har lång erfarenhet av renovering.

Hur många trappor har du renoverat? –Jag har inte exakt koll men det har blivit en del genom åren.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering? –Vi utför en hel del golvslipning men fokus ligger framförallt på trappstegsrenovering.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat? –Ja, vi lägger även en hel del parkett, mattor och utför även badrumsrenoveringar.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering? –Ett enkelt sätt att få en fin trappa på mycket kort tid.

Slutligen, varför ska man välja FormTrappan? –Det är ett stort och seriöst företag med mycket samlad kunskap och erfarenhet.