Trapprenovering Jönköping

FormTrappan trapprenovering Jönköpig

FormTrappan trapprenovering Jönköping drivs av Christian Bedrot.
Med över 300 trapprenoveringar bakom sig kan Christian ge råd om materialval samt utföra renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken och spaljéer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Christian eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Jönköping tillbaka inom en arbetsdag och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt och utan förpliktelser.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

FormTrappan Växjö. Christian Bedrot

Christian Bedrot Jönköping
tel: 070-877 22 84
E-post: christian@formtrappan.se

BÄSTSÄLJARE

Ek, trestav

14 900 Kr

Se mer

Ek, helstav

18 900 Kr

Se mer

NYHET

Vit ask

18 900 Kr

Se mer

NYHET

Mörk ask

18 900 Kr

Se mer
Ektrappa

NYHET

Infärgad/oljad ek

Se mer

Varför trapprenovering?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras.
Trä är trots allt ett levande material.

Så går en trapprenovering till steg för steg

I priset ingår tillverkning, material och montering. Du bokar ett hembesök och väljer utförande, vi gör resten.
Din trapprenovering steg för steg:

Steg 1

Kostnadsfritt hembesök

Under hembesöket mäter vi din trappa, svarar på dina frågor och samlar de uppgifter vi behöver. Du får en offert med fast pris.

Steg 2

Tillverkning

När du bestämt dig och bekräftat offerten tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås.

Steg 3

Smidig montering

Vi levererar och monterar din nya trappa. Monteringen tar ungefär 4–6 timmar. Limmet som används är avsett för trapprenoveringar och har en torktid på cirka 4–5 timmar. Du kan börja använda din nya trappa redan samma dag.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Jönköping

Vi utför trapprenoveringar i Jönköping med omnejd, Nässjö, Sävsjö, Vetlanda, Eksjö, Jönköping, Bankeryd, Vaggeryd, Vimmerby, Stockaryd med mera.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan Jönköping

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Jönköping utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Christian som står bakom FormTrappan trapprenovering i Jönköping har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet som snickare kan Christian även hjälpa till med t.ex. räcken, spaljéer och andra typer av snickeriarbeten.

FormTrappan i Jönköping utför även renovering av trappor i Växsjö med omnejd.

Några frågor till Christian på FormTrappan Jönköping

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? 
– Det är sådant man som snickare stött på ofta men sedan 2017 har jag hållit på med det mer eller mindre på heltid.

Hur många trappor har du renoverat?
– Oj, svårt att säga men runt 300 stycken gissar jag.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan?
– Jag har arbetat som snickare i många år och drivit egen firma sedan 2010 och är möbelsnickare i grunden.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering?
– Ja, självklart utför vi tillverkning och montering av specialsnickerier runt trappor som räcken och spaljéer m.m.
Vi vill ju leverera en komplett upplevelse.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat?
Jo, vi gör även en hel del köksmonteringar och andra snickeriarbeten.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering?
– Helt enkelt ett enkelt och prisvärt sätt att få trappan fin och höja trivseln i och värdet på sitt hus.

Scroll to Top