FormTrappan trapprenovering Sundsvall / Hudiksvall

FormTrappan trapprenovering Sundsvall/Hudiksvall drivs av Peter Söderqvist. Med över 250 trapprenoveringar bakom sig kan Peter råda om material och tillämpningar samt utföra renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken och spaljéer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Peter eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Sundsvall/Hudiksvall snart tillbaka och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt m.a.o.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och blir således en stor del i besökarens första intryck av ditt hem. Dessutom är det många fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. Förutom ett betydligt lägre pris sparar man även på miljön. En trapprenovering tar oftast också bara en halv till en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljö såsom väggar och bjälklag.

FormTrappan trapprenovering Hälsingland - Peter Söderqvist


Peter Söderqvist
– FormTrappan Sundsvall / Hudiksvall
070-646 30 48 | peter@formtrappan.se
FormTrappan på Facebook @formtrappan.hudiksvall

Trapprenovering till fastpris 14.900kr för ektrappa
Trapprenovering ek helstav
Vit ask

Varför trappstegsrenovering?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras. Trä är trots allt ett levande material.

Trapprenovering i tre enkla steg

Från mätning till färdig trappa tar normalt 3-6 veckor.

Steg 1. Vi mäter din trappa

Boka ett kostnadsfritt kundbesök. Peter eller någon av hans kollegor från Hälsingland kommer och mäter din trappa.
 

Steg 2. Trappan tillverkas

Efter beställningen tillverkar vi din trappa i vår fabrik i Västerås på ett miljövänligt sätt. Läs mer om vår miljösatsning här »

Steg 3. Vi monterar din trappa

Vår lokala montör från Hälsingland levererar och monterar din nya trappa, monteringen ingår. Normalt tar det ca: 4-6 timmar.
 

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Hälsingland. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Sundsvall/Hudiksvall

Vi utför trapprenoveringar i Sundsvall, Hudiksvall och hela Hälsingland. Utöver Sundsvall och Hudiksvall täcker vi även in bl.a. Matfors, Ljusdal, Iggesund, Söderhamn, Timrå, Bollnäs med flera orter.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan trapprenovering Sundsvall / Hudiksvall

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Hälsingland utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Peter, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Sundsvall och Hudiksvall har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet inom branschen kan Peter även hjälpa till med t.ex. målning.

FormTrappan i Sundsvall och Hudiksvall utför även renovering av trappor i större delarna av Hälsingland.

Några frågor till Peter på FormTrappan trapprenovering Sundsvall / Hudiksvall

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? –Jag har jobbat med FormTrappans trapprenoveringar sedan 2016.

Hur många trappor har du renoverat? –Lite drygt 250 trappor har det blivit genom åren.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan? –Jag har jobbat som målare sedan 1984 och driver sedan 2010 ett företag med Måleri och Fastighetsservice.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering? –Främst målning.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat? –Ja, det är Fastighetsservice i alla dess former.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering? –Det är enkelt, går snabbt och och man ser ett tydligt resultat eftersom trappen blir som ny.

Slutligen, varför ska man välja FormTrappan? –Att man får en snygg hållbar trapp monterat och klart för samma eller mindre pengar än att köpa lösa steg och montera själv.