Trapprenovering Göteborg

FormTrappan trapprenovering Göteborg

FormTrappan trapprenovering Göteborg drivs av Robert Rundberg
Med många trapprenoveringar i bagaget kan Robert ge råd om material och tillämpningar samt utföra renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken, spaljéer och golvläggning.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Robert eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Göteborg tillbaka inom en arbetsdag och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt och utan förpliktelser.

Läs mer om våra trapprenoveringar

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny, utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

Robert Rundberg
Göteborg
Tel:
0761-480 980
E-post: robert.rundberg@formtrappan.se

Ek trestav bästsäljare

Ek, trestav

16 900 Kr

Se mer

Ek, helstav

22 900 Kr

Se mer

Vit ask

20 900 Kr

Se mer

Mörk ask

20 900 Kr

Se mer
Ektrappa

Infärgad/oljad ek

Offert

Se mer

Varför trapprenovering Göteborg?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras.
Trä är trots allt ett levande material.

Trapprenovering i tre enkla steg

Steg 1

Kostnadsfritt hembesök

Under hembesöket presenterar vi våra olika alternativ, svarar på dina frågor, mäter din trappa och tar in de upplysningar vi behöver. Därefter får du en offert med ett fast pris.

Steg 2

Produktion

När du bestämt dig och tackat ja till offerten så tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås

Steg 3

Snabb montering

Vi levererar och monterar din nya trappa efter överenskommelse. Monteringen tar 4-6 timmar. Limmet vi använder är anpassat för trapprenovering och har en torktid på 4-5 timmar. Du kan normalt börja gå i din trappa redan samma dag.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Göteborg

Vi utför trapprenoveringar i Göteborg.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan Göteborg

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Göteborg utan även i Borås, Alingsås och nästan hela Sverige samt delar av Norge. Robert, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Göteborg har renoverat trappor i många år och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet av att renovera trappor kan John även hjälpa till med t.ex. målning, spaljéer, trappräcken, golvläggning och andra typer av snickeriarbeten.

FormTrappan i Göteborg, utför även renovering av trappor i större delarna av Sjuhärad samt Borås.

Några frågor till John på FormTrappan Göteborg

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? 
– Jag började med Formtrappan redan 2012 så det har blivit ett antal år nu.

Hur många trappor har du renoverat?
– En bra bit över 1 000 trappor har jag renoverat men jag vet inte exakt.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan?
– Jag jobbade många år med marksten och stödmurar innan jag började med trapprenovering.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering?
– Vi målar självklart vangstycken och kringytor men tillverkar och monterar även räcken och spaljéer.
I samband med renovering av en trappa lägger vi även golv.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat?
– Ja, vi utför en del markstensarbeten och fasadmålningrar också men främst fokuserar vi på trapprenovering.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering? 
– De nöjda kunderna, man ser snabbt stor skillnad och att få se deras leenden och glada
miner är riktigt härligt, trappen blir ju som ny efter en renovering.

Slutligen, varför ska man välja FormTrappan?
– Samarbetet och utbytet mellan distrikten är stor och där finns en stor samlad erfarenhet och kompetens,
en trygghet för kunden och för oss som jobbar med det dagligen.

Rulla till toppen