Trapprenovering Gävleborg

FormTrappan trapprenovering Gävleborg

FormTrappan trapprenovering i Gävleborg drivs av Robin Asplund som har arbetat med trapprenoveringar i 4 år och har duktig på att renovera trappor och har en bakgrund innan FormTrappan med att renovera kök, badrum samt snickeriarbeten.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Robin eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Gävleborg tillbaka inom en arbetsdag och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt och utan förpliktelser.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och det är ju allmänt känt att man inte får en andra chans att göra ett första intryck. Det finns även fler fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. utöver ett betydligt lägre pris sparar man även in på miljön. En trapprenovering tar oftast också mindre än en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljön som väggar och bjälklag.

Robin Asplund Gävleborg
tel: 070-283 66 82
E-post: robin@formtrappan.se

Ek trestav bästsäljare

Ek, trestav

16 900 Kr

Se mer

Ek, helstav

22 900 Kr

Se mer

Vit ask

20 900 Kr

Se mer

Mörk ask

20 900 Kr

Se mer
Ektrappa

Infärgad/oljad ek

Offert

Se mer

Varför trapprenovering Gävleborg?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras.
Trä är trots allt ett levande material.

Trapprenovering i tre enkla steg

Steg 1

Kostnadsfritt hembesök

Under hembesöket presenterar vi våra olika alternativ, svarar på dina frågor, mäter din trappa och tar in de upplysningar vi behöver. Därefter får du en offert med ett fast pris.

Steg 2

Produktion

När du bestämt dig och tackat ja till offerten så tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås

Steg 3

Snabb montering

Vi levererar och monterar din nya trappa efter överenskommelse. Monteringen tar 4-6 timmar. Limmet vi använder är anpassat för trapprenovering och har en torktid på 4-5 timmar. Du kan normalt börja gå i din trappa redan samma dag.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Stockholm. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Gävleborg

Vi utför trapprenoveringar i Gävleborg .Vi täcker även in bl.a. Gävle, Sandviken, Storvik, Hofors, Norrsundet, Ockelbo, Hedesunda, Tierp, Valbo, Skutskär med mera.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan Gävleborg

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Gävleborg utan även Gävle, Sandviken, Storvik, Hofors, Norrsundet, Ockelbo, Hedesunda, Tierp, Valbo, Skutskär med mera. Robin, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Gävleborg har renoverat trappor i flera år och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet av att renovera så kan Robin även hjälpa till med t.ex. målning, spaljéer, trappräcken, andra typer av snickeriarbeten och badrum och köksrenoveringar.

Några frågor till Robin på FormTrappan Gävleborg

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? 
– 4 år.

Hur många trappor har du renoverat?
– Ett 20-tal trappor.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan?
– Kök, badrumsrenoveringar samt snickeriarbeten. 

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering?
Kök, badrumsrenoveringar samt snickeriarbeten. 

Vad är det bästa med trappstegsrenovering? 
– Snyggt, enkelt och smidigt.

Slutligen, varför ska man välja FormTrappan?
– ris, kvalitet och leveranstid i en oslagbar kombo.

Rulla till toppen