FormTrappan trapprenovering Eskilstuna

FormTrappan trapprenovering Eskilstuna drivs av Robert Walldén. Med över 1 000 renoveringar av trappor bakom sig kan Robert ge råd om material och tillämpningar samt utföra renovering av allt runt trappan som t.ex. vangstycken, räcken, spaljéer och golvläggning.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Robert eller någon av hans kollegor från FormTrappan trapprenovering Eskilstuna snart tillbaka och bokar in en kostnadsfri mätning och konsultation. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt riskfritt m.a.o.

En renoverad trappa lyfter hela huset!

En renoverad trappa känns som ny och lyfter hela huset. Trappan är något av det första man ser när man kommer in i ett hus och blir således en stor del i besökarens första intryck av ditt hem. Dessutom är det många fördelar med att renovera trappan jämfört med att bygga ny. Förutom ett betydligt lägre pris sparar man även på miljön. En trapprenovering tar oftast också bara en halv till en dag medan att bygga en ny kräver ett större ingrepp på kringliggande miljö såsom väggar och bjälklag.

FormTrappan Västerås - Robert Walldén


Robert Walldén
– FormTrappan Eskilstuna
070-759 68 32 | robert@formtrappan.se
FormTrappan på Facebook @formtrappan.eskilstuna

Trapprenovering till fastpris 14.900kr för ektrappa
Trapprenovering ek helstav
Vit ask

Varför trappstegsrenovering?

Förutom att du sparar pengar och värnar om miljön är en trappstegsrenovering ett betydligt mindre projekt jämfört med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg är tillverkade i en flerskiktskonstruktion vilket ger högre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringstrappsteg i massivt trä.

Slitstark yta

Ytan på trappstegen är i massiv ek eller ask beroende på vilket träslag ni väljer. Sju lager klarlack säkerställer en livslängd på upp till 20 år innan trappan behöver slipas och lackeras om. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat trappknarr

Vår konstruktion av renoveringstrappsteg minskar knarr och i vissa fall avhjälper det helt knarrande trappor. Detta är dock inget som kan garanteras. Trä är trots allt ett levande material.

Trapprenovering i tre enkla steg

Från mätning till färdig trappa tar normalt 3-6 veckor.

Steg 1. Vi mäter din trappa

Boka ett kostnadsfritt kundbesök. Robert eller någon av hans kollegor från Eskilstuna kommer och mäter din trappa.
 

Steg 2. Trappan tillverkas

Efter beställningen tillverkar vi din trappa i vår fabrik i Västerås på ett miljövänligt sätt. Läs mer om vår miljösatsning här »

Steg 3. Vi monterar din trappa

Vår lokala montör från Eskilstuna levererar och monterar din nya trappa, monteringen ingår. Normalt tar det ca: 4-6 timmar.

FormTrappans miljöansvar

Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt, det gör vi för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar.

Miljömedveten produktion

Att minska det ekologiska fotavtrycket för verksamheten har varit en kärnfråga från start. Som en del i vårt miljötänk är vi självförsörjande på el och värme samt samordnar alla transporter från fabriken till vår representant i Eskilstuna. Läs gärna mer om vår miljösatsning här.

FormTrappan trapprenovering Eskilstuna/Södermanland

Vi utför trapprenoveringar i Eskilstuna och Södermanland. Vi täcker även in bl.a. Kungsör, Strängnäs, och Södertälje med flera orter.

Digitaliserat hela vägen

Mätutrustning vi använder vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad. I fabriken tillverkas dina trappsteg av robotar och CNC-styrda maskiner för högsta möjliga precision. Det är något vi på FormTrappan är mycket stolta över och helt ensamma om.

Om FormTrappan trapprenovering Eskilstuna

FormTrappan utför inte bara renovering av trappor i Eskilstuna och Södermanland utan i nästan hela Sverige och delar av Norge. Robert, som står bakom FormTrappan trapprenovering i Eskilstuna och Södermanland har många års erfarenhet av trapprenovering och har tillsammans med sina kollegor i övriga Sverige och Norge en gemensam erfarenhet av tio-tusentals renoverade trappor genom åren.

Med sin mångåriga erfarenhet trapprenovering kan Robert även hjälpa till med t.ex. målning, räcken, spaljéer, golvläggning och andra typer av snickeriarbeten.

FormTrappan i Eskilstuna utför även renovering av trappor i större delarna av Södermanland.

Några frågor till Robert på FormTrappan trapprenovering Eskilstuna

Hur länge har du hållit på med trapprenovering? –Jag har varit med ända sedan starten 2012 så det har blivit några år vid det här laget.

Hur många trappor har du renoverat? –Jag har tappat räkningen för längesen men över 1 000 stycken har det blivit.

Vad gjorde du innan du började med FormTrappan? –Jag jobbade faktiskt med marksten och stödmurar i många år innan jag började med att renovera trappor.

Vad utför ni för tjänster utöver trappstegsrenovering? –Målning av vangstycken och kringytor och även tillverkning och montering av räcken och spaljéer. Vi lägger även golv och i samband med trapprenoveringar.

Utför ni något mer som inte är trapprelaterat? –Ja, vi håller faktiskt fortfarande på med en del markstensarbeten och fasadmålningrar men främst fokuserar vi på trapprenovering.

Vad är det bästa med trappstegsrenovering? –Det är roligt med nöjda kunder, det blir snabbt en stor skillnad på resultatet och att få se deras nöjda miner värmer verkligen i hjärtat.

Slutligen, varför ska man välja FormTrappan? –Samarbetet och utbytet mellan distrikten är stor och där finns så ofantligt stor samlad kompetens och erfarenhet. Trygghet helt enkelt.