Våra trappor

Prislista

Vi erbjuder trapprenoveringar i 4 olika material med fast pris oavsett trapptyp. Alla material har samma högkvalitativa flerskiktskonstruktion som ger hög formstabilitet, lång livslängd och en ytbehandling med 7 lager klarlack.

Oavsett om du har en Rak, L- eller U-trappa har vi samma fasta pris (upp till 15 steg) och priserna inkluderar såväl mätning som tillverkning, material och montering.

Kostnadsfria hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Vår lokala representant ringer tillbaka inom en arbetsdag och bokar in en tid för mätning. Pris för trapprenoveringen får du direkt och en offert kommer på e-posten senast nästa arbetsdag, först då tar du ställning till om du vill gå vidare eller inte. Självklart är hembesöket helt kostnadsfritt och mätningen tar inte mer än 5-8 minuter.

Delbetala din trapprenovering

Vi erbjuder 12 månaders räntefri delbetalning av din trapprenovering. Tillsammans med Wasa Kredit kan vi erbjuda räntefri delbetalning av din trapprenovering. När du fått din offert väljer du själv om du vill betala direkt på faktura eller dela upp beloppet på 12 månader.

Rabatt för Villaägarnas medlemmar

Partner till Villaägarnas RiksförbundSom partner till Villaägarnas Riksförbund erbjuder vi rabatt till deras medlemmar på upp till 1.500 kr. Uppge ”Villaägarnas Riksförbund” under beskrivning när du bokar ett kostnadsfritt hembesök så tar vi kontakt med dig inom en arbetsdag. Läs mer om vårt samarbete med Villägarnas Riksförbund här »