Våra trappor

Prislista

Vi erbjuder våra kunder tre olika utseenden, ek 3-stav, ek helstav och ask. Renoveringen utförs till ett fast pris upp till 15 trappsteg. I det fasta priset ingår tillverkning, material och montering.

Alla våra trappor är tillverkade i tre olika skikt och ger en hög formstabilitet och lång livslängd. Alla steg är även ytbehandlade med sju lager klarlack för en fantastisk finish.

Kostnadsfria hembesök

Första steget mot en renoverad trappa är att boka ett gratis hembesök. Inom en arbetsdag efter du registrerat ditt intresse för ett hembesök kommer en utav våra lokala montörer kontakta dig för att boka en tid för ett hembesök. Under hembesöket kommer våra montörer mäta din trappa och du kommer kunna ställa de frågor du har om FormTrappan.  

Under besöket kommer du även få ett prisförslag och en exakt offert kommer till din e-post nästkommande arbetsdag. Du kan nu ditt beslut om du vill gå vidare eller inte i lugn och ro.

Delbetala din trapprenovering

När du fått din offert och valt att renovera din trappa kan du välja att betala direkt på faktura eller dela upp beloppet på 12 månader räntefritt med Wasa Kredit.

Rabatt för Villaägarnas medlemmar

Partner till Villaägarnas RiksförbundGenom vårt partnerskap med Villaägarnas Riksförbund kan vi erbjuda 1.500 kr rabatt till deras medlemmar. För att ta del av rabatten behöver du som medlem bara uppge “Villaägarnas Riksförbund” i beskrivningen när du bokar ett gratis hembesök. Läs mer om vårt samarbete med Villägarnas Riksförbund här »