Vikten av en säker trappa

Om din trappa börjar visa tecken på slitage är det dags för en renovering. Inte bara för att det blir mer estetiskt tilltalande och passar mer in i hemmets övriga inredning, utan framförallt för säkerheten. Sitter räcken löst eller trappan känns instabil att gå i rekommenderas en renovering för att åtgärda detta innan olyckor kan ske. Vi på Formtrappan hjälper dig genom att göra din slitna trappa till en modern och säker trappa.

Skulle slitaget på trappan vara i behov av mer förbättring än endast målning kan vi på Formtrappan åtgärda detta. Istället för att byta ut hela trappan, rekommenderar vi att byta ut det som oftast slits mest, trappstegen. Detta ger dig inte bara en ny och modern trappa utan ger dig framförallt en säker trappa. Det ska till mycket för att en trappa inte ska gå att endast renovera, kostnaden för att renovera en trappa är betydligt lägre än att köpa en helt ny. Processen att montera trappan är snabb och tar mellan tre till åtta timmar och trappan är klar att användas igen efter fem timmar efter montering. En renovering medför oftast också att knarret från trappan försvinner helt. I botten av steget lägger vi en skiva av björk vilket ger dig ett slitstarkt underlag. I kärnan av steget lägger vi en skikt av furu som är ett miljövänligt och långsamtväxande träslag. I toppen lägger vi ditt val av träslag, antingen ek, ask eller valnöt. Detta ger dig en trappa att njuta av i flera år framöver då den är stabil, säker och iögonfallande. 

Ett snabbt och enkelt åtgärdande för att få en trappa som passar bättre in i hemmet och en trappa som är framför allt är säker.

Formtrappan renoverar din slitna trappa och målar den vid behov.
FormTrappan renoverar din slitna trappa.
FormTrappan värdegrund
FormTrappan värdegrund

Dela artikeln:

Rulla till toppen