Offentlig miljö

Trapprenovering för bostadsrättsföreningen eller hyresfastigheten.

Formtrappan erbjuder en snabb och smidig lösning för trapprenovering av bostadsrättsföreningar och offentliga miljöer som har höga krav på tålighet och brandskydd.

Formtrappan erbjuder en snabb och smidig lösning för trapprenovering av bostadsrättsföreningar och offentliga miljöer som har höga krav på tålighet och brandskydd.

Vi utför trapprenovering med trappsteg som är gjorda av vinyl, ett tåligt material som går att anpassa i utseende till husets arkitektur och stil.

Trapprenoveringen genomförs genom att vi sätter en skarvfri beläggning på trappan i en stil som passar huset. Vi åtgärdar eventuella ojämnheter innan vi klär in stegen och er slitna trappa blir i nyskick. Trappan kommer inte behöva renoveras igen de närmaste 30 – 40 åren.

Är ni intresserade av ett kostnadsfritt besök för att få en offert och mer information? Fyll i formuläret nedan:

Se vår video om hur hela processen går till – från första möte till färdig trappa:

Godkända material i stilar som passar ert trapphus.

Välj mellan olika ek- och betongmönster.  Ni kan alltså se till att trappan efter renoveringen passar husets arkitektur och tidsepok. Resultatet blir snyggt och är estetiskt tilltalande, samtidigt som rätt stilval ökar värdet på fastigheten och bostadsrätterna.

Vinylen som används kommer från Forbo och stegmaterialet tillverkas av Trenovo i Tyskland, en erkänd kvalitetsleverantör. Materialen uppfyller alla myndighetskrav gällande brandsäkerhet, miljö, slitage med mera.

Därför ska ni välja FormTrappan

Kostnadseffektiv

Med oss får ni en snabb och kostnadseffektiv trapprenovering för er hyresfastighet eller bostadsrättsförening. Den uppfyller alla de krav som ställs på offentliga miljöer.

Snabb och fast offert

Ni bokar ett kostnadsfritt möte. Sedan får ni en fast offert på både material och arbete. Dessutom får ni materialprover att titta på.

Material som tål slitage

Vårt material är slitstarkt och anpassat för offentliga miljöer. Efter en renovering kan ni räkna med att det håller i 30 – 40 år.

Snygg lösning

Våra trappsteg är helt skarvfria, med en snygg övergång från trappa till våningsplan eller korridor. På vilplan och våningsplan lägger vi samma material som i trappen för ett enhetligt utseende.

Snabb och smidig montering

Eftersom vi mäter stegen digitalt och skär ut exakta delar i vår fabrik, går monteringen av trappan snabbt. Trappan kan användas av boende under arbetet, ingen avstängning behövs. Och det blir minimalt med buller under montering.

Trygg lösning

Materialet är testat, och har brandskyddsklass B1/Bfl-s1 samt antihalkyta R10. Dessutom minskar den rundade framkanten risken för fall.

Trappan blir i nyskick. Tre enkla steg.

Vi kommer till er hyresfastighet eller bostadsrättsförening – kostnadsfritt.

Under mötet ser vi till att få de uppgifter vi behöver. Sedan får ni en fast offert där både material och arbete ingår. Vidare får ni prover på material- och stilval. Men det valet behöver ni inte göra på mötet.

Steg 1

Tillverkning.

När du valt material och bekräftat offerten, mäter vi upp föreningen trappor med laser. Därefter tillverkas trappstegen i vår moderna, klimatsmarta och digitaliserade fabrik i Västerås.

Steg 2

Smidig montering.

Vi kommer och monterar. Eftersom delarna är exakt utskurna, går arbetet fort. Och en stor fördel är att trappan kan användas medan monteringen pågår.

Steg 3

Snabbt klart utan trappavstängning.

Rent praktiskt så mäter vi trappan med ett digitalt mätinstrument. Informationen överförs till vårt automatiserade  produktionssystem där vi tillverkar stegen i vår CNC. Detta minimerar arbetet som behöver göras på plats.

Arbetskostnader sparas och arbetstiden på plats blir kortare. Inte ens under monteringen behöver trapphuset stängas av. Praktisk för era  hyresgäster eller föreningens medlemmar.

Vid frågor eller för att få ett kostnadsfritt hembesök och offert kontakta oss på 0771-328 000 eller info@formtrappan.se