Infärgad/oljad ektrappa

Pris enl offert

Ektrappa
Flexibel och lättskött
Hårt och hållbart

Låt ditt hem få nytt liv och öka känslan av exklusivitet genom att byta till en förnyad ektrappa. Din befintliga trappa kommer både kännas och se ut som ny när vi har renoverat den. Våra infärgade/oljade ektrappor finns att få som trestavig eller enstavig ek. Du bestämmer vilket material du vill köpa och hur den ska behandlas. Sedan får du en offert från vår montör med ett fast pris på önskad behandling.

Om våra trappor

Ek som material är hårt och hållbart vilket har gjort den till ett traditionellt träslag att använda för just trappor. Våra renoveringstrappsteg tillverkas i en flerskiktskonstruktion med solid björk i botten och furu i stommen. Ovanpå det ligger eken med en tjocklek på ca 3,6 mm. Du får stegen oljade med träolja/hårdvaxolja eller infärgade av våra duktiga hantverkare. Det innebär därför en stor valfrihet gällande trappans utformning i form av färg och finish. Till skillnad från en lackad trappa kan man med enkla medel underhålla och reparera en oljad/hårdvaxoljad trappa själv. Den väl tilltagna slitytan tillåter att man slipar om stegen flera gånger vilket ger en lång livslängd. Flerskiktskonstruktionen ger högre formstabilitet och samtidigt minskar vi användningen av ek som är ett långsamtväxande träslag. Bra för miljön och bra för din trappa. I eken kan det finns inslag av små kvistar och märgstrålar. Detta är fullt naturligt och är en del av hur trä ser ut.

Miljövänligt alternativ

Våra renoveringstrappsteg är ett bra miljöval. Främst går det åt mindre långsamtväxande trä i denna konstruktion än i solida renoveringstrappsteg. Dessutom är hela vår produktionskedja miljöanpassad och vi arbetar aktivt med att försöka minska vårt ekologiska avtryck. Du behöver heller inte förbruka el, dammsugarpåsar eller kemikalier när du städar trappen, en lätt fuktad duk eller mopp i microfiber räcker gott och väl för rengöring av trappan. Ett bra miljöval med andra ord. Läs mer om vårt miljöarbete »

Kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett hembesök kommer vår lokala representant ut och mäter din trappa. Mätningen sker digitalt och tar inte mer än 10 minuter. Mätningen ligger till grund för offerten. Hembesöket är helt fritt från kostnader och förpliktelser. Nästa arbetsdag får ni en offert via e-post och ni behöver först då fatta beslut om ni vill gå vidare eller inte.


Se fler bilder på olika bets och infärgningar i vårt galleri

Boka hembesök

Tillval

Våra installatörer hjälper dig att få trappan och området runt den precis som du vill ha det. Vi berättar gärna mer vid hembesöket.

Handledare

Barnspärr

Spaljeer

Målning runt trappan eller andra relaterade tjänster går också att lägga till.

Våra andra trappor

Rulla till toppen