Effektiv trapprenovering – Nya trappsteg i 3 enkla steg

Nya trappsteg i 3 enkla steg!

Är du trött på att gå på samma gamla slitna trappsteg? Då kan du boka en trapprenovering med oss och på så sätt få ett helt nytt och fräscht utseende på din trappa men på ett kostnadseffektivt sätt.

Renovera istället för att bygga ny!

Att renovera dina trappsteg istället för att bygga en helt ny medför en positiv inverkan på miljön – och för din plånbok. Det finns alltså bara saker att vinna med en trapprenovering och inget att förlora. Läs mer om vad det kostar att bygga en ny trappa här.

1. Kostnadsfritt hembesök

Ni får en fast offert där både material och arbete ingår efter ett möte där vi ser till att få de uppgifter som behövs. Vidare får ni prover på material- och stilval. Men det valet behöver ni inte göra på mötet.

2. Tillverkning

När ni i lugn och ro funderat ut vilket material ni vill ha och bekräftat offerten, mäter vi upp trappan med vårt digitala mätinstrument.
Därefter tillverkas dina trappsteg i vår moderna, klimatsmarta och digitaliserade fabrik i Västerås.

3. Montering

Nu är det dags för montering! Eftersom delarna är tillsågade efter dina mått i vår fabrik så går jobbet snabbt. Det går utmärkt att använda trappan medan monteringen pågår. Efter montering går vi igenom arbetet tillsammans för att se att allt blivit rätt.
Nu har du en nyrenoverad trappa som får hela huset att kännas nyare och fräschare.

Vi erbjuder även tillbehör till trappan!

Vill du även montera en handledare eller kanske en barnspärr till din trappa så ger vi gärna en offert på det. Allt tillverkas sedan enligt dina önskemål.
Eller behöver du hjälp att måla runt trappan eller lägga till eller byta ut befintliga spaljéer så offererar vi material och arbete till ett fast pris. Här kan du läsa mer om handledare.