Mörk asktrappa

Få hemmet att kännas mer exklusivt och levande med en mörkbetsad asktrappa. Istället för att byta ut eller bygga om renoverar vi din befintliga trappa och får den att se ut och kännas som ny.

Den mörkbetsade asken skiftar mellan ljusare och mer mörkbruna toner.  Strukturen är ganska ”livlig”.

Våra Egentillverkade trapprenoveringar i måttanpassad flerskiktskonstruktion gör att trappan känns som ny.

Valnötstrappa

Mörk asktrappa, Exklusivt och levande

Mörkbetsad ask är, precis som ek, ett hårt träslag och lämpar sig därför väl för trappor. Våra renoveringstrappsteg tillverkas i en flerskiktskonstruktion med solid björk i botten och furu i stommen. Ovanpå det ligger ett 3,6 mm tjockt ytskikt i solid mörkbetsad ask lackerad med 7 lager ultramatt lack. Uppbyggnaden gör att man kan slipa om stegen flera gånger vilket ger en lång livslängd. Den här konstruktionen ger en mycket hög formstabilitet och minskar samtidigt användningen av ask. Bra för miljön och bra för din trappa.

Miljövänligt alternativ

Våra renoveringstrappsteg är ett bra miljöval. Framförallt för att det går åt mindre långsamtväxande trä än i solida renoveringstrappsteg. Dessutom är vår produktion miljöanpassad och vi arbetar kontinuerligt med att försöka minska vårt ekologiska avtryck. Du behöver heller inte förbruka el, dammsugarpåsar eller kemikalier när du städar din nyrenoverade trappa, en microfibermopp eller lätt fuktad trasa räcker gott för rengöring av trappan. Ett bra miljöval med andra ord. Läs mer om vårt miljöarbete »

Kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett hembesök kommer vår lokala representant ut och mäter din trappa. Mätningen sker digitalt och tar inte mer än 5-8 minuter. Mätningen ligger till grund för offerten. Hembesöket är helt fritt från kostnader och förpliktelser och ni får oftast ett pris på plats. Nästkommande arbetsdag kommer offerten via e-post och först då fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte.

Mörk asktrappa

18 900 kr

Valnötstrappa

12 månaders delbetalning i samarbete med Wasa Kredit.

Samma fasta pris för alla typer av trappor

L-trappa i valnöt
Rak trappa i valnöt
Vänstersvängd U-trappa i valnöt
Högersvängd U-trappa i valnöt
  • Montering ingår
  • Upp till 15 steg
  • Alla bredder på stegen
  • Öppen eller Stängd-Trappa
  • Rak, L- eller U-trappa
  • Målning ingår ej
  • Pris efter rotavdrag