Mörk asktrappa

19 900 kr

upp till 15 trappsteg

Mörkask trappa
Exklusivt och levande
Ljusa och mörka toner
Priserna är efter ROT

Få hemmet att kännas mer exklusivt och levande med en mörkbetsad asktrappa. Den mörkbetsade asken skiftar mellan ljusare och mer mörkbruna toner.  Strukturen är ganska ”livlig”.

Om våra trappor

Mörkbetsad ask är, precis som ek, ett hårt träslag och lämpar sig därför väl för trappor. Istället för att byta ut eller bygga om renoverar vi din befintliga trappa och får den att se ut och kännas som ny.  Våra renoveringstrappsteg tillverkas i en flerskiktskonstruktion med solid björk i botten och furu i stommen. Ovanpå det ligger ett 3,6 mm tjockt ytskikt i solid mörkbetsad ask lackerad med 7 lager ultramatt lack. Uppbyggnaden gör att man kan slipa om stegen flera gånger vilket ger en lång livslängd. Den här konstruktionen ger en mycket hög formstabilitet och minskar samtidigt användningen av ask. Bra för miljön och bra för din trappa. I asken kan det finns inslag av små kvistar och märgstrålar. Detta är fullt naturligt och är en del av hur trä ser ut.

Miljövänligt alternativ

Våra renoveringstrappsteg är ett bra miljöval. Främst går det åt mindre långsamtväxande trä i denna konstruktion än i solida renoveringstrappsteg. Dessutom är hela vår produktionskedja miljöanpassad och vi arbetar aktivt med att försöka minska vårt ekologiska avtryck. Du behöver heller inte förbruka el, dammsugarpåsar eller kemikalier när du städar trappen, en lätt fuktad duk eller mopp i microfiber räcker gott och väl för rengöring av trappan. Ett bra miljöval med andra ord. Läs mer om vårt miljöarbete »

Kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett hembesök kommer vår lokala representant ut och mäter din trappa. Mätningen sker digitalt och tar inte mer än 10 minuter. Mätningen ligger till grund för offerten. Hembesöket är helt fritt från kostnader och förpliktelser. Nästa arbetsdag får ni en offert via e-post och ni behöver först då fatta beslut om ni vill gå vidare eller inte.


Boka hembesök

Tillval

Våra installatörer hjälper dig att få trappan och området runt den precis som du vill ha det. Vi berättar gärna mer vid hembesöket.

Skapa ett enhetligt helhetsintryck med handledare som matchar din nyrenoverade trappa.

Ett fastpris ges efter mätning vid hembesöket.

Prisexempel

Arbetskostnad montering
490 kr efter rot/meter

Montering beslag
Beslag
Platt handled (120×27 mm)
Rundstav (44 mm)

100 kr/st
150 kr
250 kr/meter
300 kr/meter

Vi tillverkar och monterar barnspärrar till din trappa i massiv ek.
Pris ges enligt offert.

Vill du ha hjälp med att bygga en spalje i massiv ek eller byta ut en befintlig spalje så hjälper vi gärna till.
Vi offererar material och arbete till ett fastpris.

Målning runt trappan eller andra relaterade tjänster går också att lägga till.

Våra andra trappor

Rulla till toppen