Jobba med oss

FormTrappan AB söker ständigt nya samarbetspartners – vill du vara en av dem?

FormTrappan söker nya franchisetagare

Trapprenovering är en eftertraktad produkt som med små medel kan spridas i större skala till villaägare runt om i Sverige. De digitala mätinstrumenten gör att det går snabbt att mäta och montera en trappa och de fasta priserna gör den väldigt enkel att sälja.
FormTrappan AB söker ständigt nya samarbetspartners – vill du vara en av dem?

Nu söker vi drivna företagare som vill vara med på denna unika chans att driva FormTrappan och tillsammans skapa en attraktiv marknad i ert närområde.

Snabbt och enkelt

Med ett unikt koncept med digitala mätinstrument och egen högteknologisk tillverkning har vi skapat en ny väg att på ett snabbt och enkelt sätt renovera våra kunders trappor. Vi jobbar enbart med digital uppmätning av stegen och har ett beprövat och färdigt koncept med allt från mässmontrar till digital marknadsföring, rikstäckande annonsering och reklamblad.

Formtrappan står för

Automatiserad tillverkning

Vi tillverkar och anpassar stegen med hjälp av robotar och CNC maskiner! Med en kapacitet upp till 2 800 trapprenoveringssatser per skift och år!

 

FormTrappan har konceptet klart!

FormTrappan står för ett starkt och etablerat varumärke tillsammans med ett färdigt koncept med allt ifrån mässmontrar och printannonser till digital marknadsföring och affischer!

Partner till Villaägarnas Riksförbund

FormTrappan är stolt partner till Villaägarnas riksförbund! Klicka här för att läsa mer om samarbetet!

Vi söker samarbeten i

Sverige

Norge

Finland

Skicka in din ansökan