Ek Helstav

Ek Helstav

Formtrappans Ek helstav består av plankor om 20cm utan tvärgående skarvar. Detta ger ett mer exklusivt utseende, och en massiv känsla.

Flerskiktskonstruktionen ger bästa möjliga stabilitet, även när temperaturen och luftfuktigheten varierar. Trä är ett naturmaterial som påverkas av klimatet och trappsteg rör sig därför med årstiderna – de sväller i hög luftfuktighet och krymper i låg luftfuktighet. En flerskiktskonstruktion minimerar dessa rörelser. Det ger rätt balans mellan lagren – slitskikt, stomme och baksida – och gör steget mer stabilt Lamellparkettsteg är miljövänligt och har endast ädelträ ned till fogen med snabbväxande trä nedanför, vilket betyder att steget är omslipningsbart 2-3 gånger vid normalt slitage.

Miljövänlig mattlack används i ytskiktet som inte innehåller lösningsmedel eller formalderhyder.

Vi använder lamellparkett i våra steg.

Galleri

Redo att ta första steget mot en ny trappa?

FormTrappan erbjuder renovering av trappor i fyra olika utföranden till ett fast pris, oavsett vilken typ av trappa du har. Därutöver finns ett alternativ där du som kund själv väljer vilken typ av ytbehandling du vill ha.

Alla våra trappor är uppbyggda med samma konstruktion bestående av tre skikt och ger hög formstabilitet och lång livslängd. De är även ytbehandlade med sju lager lack för en fantastisk finish.