FormTrappan AB fabriksexteriör

Höstrapport 2015 FormTrappan AB

Formtrappan AB går en rekordhöst till mötes. Monteringar sker dagligen i rask takt runt om i landet. Fabriken går på högvarv och levererar ut mellan 45-70 trappor varje vecka sedan början av oktober.
Rekord många nya distrikt har startats under hösten. I Umeå, Karlstad, Halmstad och Uppsala finns nu mera fast personal. Umeå som startades i början av augusti, har kommit igång riktigt bra och levererar mellan 10-30 trappor varje vecka. Karlstad och Uppsala fick bra starter både två med mycket bra tryck i montrarna under mässorna.

FormTrappan söker efter nya återförsäljare i Karlskrona-Växjö-Kalmar området samt Jönköping.
I Sverige jobbar runt 40 personer med Formtrappan AB, men antalet tycks fortsätta öka i stadig takt. Vi har under hösten även förstärkt personalstyrkan kring tillverkningen, med ny kontorspersonal samt förstärkning i produktionen, men även säljorganisationen samt fler montörer. Johan började i produktionen i augusti, Emil började också han i augusti med sälj/montering. Jenny började i september på kontoret.

Två mässor är kvar under 2015. Bomässan pågår nu i helgen (6-8 november) i GTK-hallen i Gävle,Anders Wallinder som är ansvarig i Gävle finns på plats. Nästa helg (13-15 november) är sista bomässan i Eskilstuna. Robert Wallden, ansvarig i Eskilstuna står i montern under hela helgen. Nästa år har en del nya mässor tillkommit bland annat, Falun, Mariestad samt Växjö. mer info om detta kommer senare.

2015-07-28-15.32.41-300x225

Fabriken där alla våra cirka 18000 steg tillverkas.

Lars Jansson är det senaste tillskottet i FormTrappan familjen, Lars är finsnickare i grunden och kommer ha Halmstad som utgångspunkt, Lars kommer jobba främst i området Falkenberg – Halmstad – Ängelholm – Helsingborg, men även inåt i landet.

Så här säger Lars Jansson efter uppstarten i samband med Bomässan i Halmstad Arena 23-25 Oktober.
– Jag är supertaggad att äntligen få montera trappor igen. Jag har sågat trapprenoveringar för hand tidigare under min yrkeskarriär, men detta är ett helt unikt koncept med digitala mätinstrument och egen tillverkning, trapprenovering på en ny nivå helt enkelt. Vi såg under mässan att intresset och behovet är stor kring Halmstad. Jag är ju finsnickare så trappor passar mig perfekt, man kan göra mycket mer än att bara byta stegen. Många vill byta handleder, ledstång och spaljéerna eller lägga ett matchande golv, när man ändå gör om trappan. Det blir en fin helhet, en trapprenovering är en säker investering som man gör en gång under en livstid. Under mässan fick vi in många kunder, så jag kommer jobba med mässkunderna till cirka februari. Många grannar har redan hört av sig så ryktet sprider sig snabbt, det är ett nytt koncept som många imponeras av. En kanonstart helt enkelt. Jag vill avsluta med att hälsa alla nya kunder varmt välkomna.

Lars Jansson, distriktsansvarig Halmstad.
072 387 54 19
Lars.jansson@formtrappan.se

Norge/finland

Vi är i gång med att boka vår första mässa i Finland, detta kommer bli i Åbo i februari 2016. Vi har inlett samtal med en sammarbets partner i Finland.

Under den gångna veckan( v45) monterades de första trapporna i Norge. 9 st trappor fick under veckan nya steg, dem flesta i Oslo men även några längre in i Norge. Vi tror att den norska marknaden kan liknas med den svenska, och vi kommer satsa långsiktigt i Norge. Trapporna är lite annorlunda mot dem svenska trapporna men inget problem för våra digitala mätinstrument. Nu söker vi återförsäljare kring Oslo, men även övriga Norge.

Se bilder från Norge monteringarna här.

Dela artikeln:

Rulla till toppen