Ny trappa i 3 enkla steg.
Till fast pris.

Kostnadsfri mätning
Tillverkning i Västerås
Snabb montering

Beräkna ett pris för din trapprenovering

Vill du ta reda på vad just din trapprenovering kommer kosta med eventuella tillval?
Med vår priskalkylator kan du beräkna priset direkt online!

Renovera trappan i tre enkla steg

Steg 1

Kostnadsfritt hembesök

Under hembesöket presenterar vi våra olika alternativ, svarar på dina frågor, mäter din trappa och tar in de upplysningar vi behöver. Därefter får du en offert med ett fast pris.

Steg 2

Produktion

När du bestämt dig och tackat ja till offerten så tillverkar vi dina unika trappsteg med högsta precision i vår klimatsmarta fabrik i Västerås

Steg 3

Snabb montering

Vi levererar och monterar din nya trappa efter överenskommelse. Monteringen tar 4-6 timmar. Limmet vi använder är anpassat för trapprenovering och har en torktid på 4-5 timmar. Du kan normalt börja gå i din trappa redan samma dag.

Boka gratis hembesök

Vi kommer hem till dig, mäter din trappa, ger fast prisförslag och svarar på dina frågor.

Kundomdömen


Här ser du några av våra nöjda kunders recensioner. Vill du se fler omdömen klicka här.


Vårt kundlöfte

Fastpris, på riktigt

Vi har fastpris på trapprenoveringar upp till 15 trappsteg. Har du 16 eller fler trappsteg får du ändå ett fastpris av montören när han har mätt din trappa. Med våra digitala mätverktyg och egen produktion kan vi tillverka trappsteg till alla bredder och typer av trappor. Våra priser är alltid inklusive hembesök med mätning, tillverkning och montering.

Digital mätning med hög precision

För att mäta din trappa använder vi oss av vårt unika digitala verktyg. Mätningen ger oss exakta mått och våra robotar kan ge dina trappsteg en perfekt passform. Trappstegen passar alltid perfekt och ger oss minimalt med spill i vår fabrik.

Lokala montörer

Våra kunniga och lokala montörer genomför både mätningen och monteringen av din trappa. Vid hembesöket svarar de på alla dina frågor och ger dig ett fastpris.

Formstabil med gedigen känsla

Vår unika konstruktion av olika skikt gör att dina nya trappsteg håller längre än trappsteg med massivt trä. Bättre för miljön, din plånbok och för trappans livslängd.

Vår affärsidé: trapprenovering till fastpris

Vår affärsidé är enkel: ”Vi utför trapprenovering till fastpris med egentillverkade trappsteg i flerskiktskonstruktion”

Trappan är oftast en central del i hemmet. Tyvärr glöms den allt för ofta bort och blir nedprioriterad medan andra renoveringsprojekt prioriteras upp. Det man lätt glömmer är att en nyrenoverad trappa får hela huset att kännas nyare och fräschare.

Alla typer av trappstegsrenoveringar

Oavsett om du har en öppen eller stängd trappa, rak, svängd eller U-formad så har vi en lösning och alltid till fast pris. All tillverkning sker i vår egen miljöanpassade fabrik utanför Västerås som är självförsörjande med el från vår egen solcellspark.

Renovera trappan, bygg inte ny

Att renovera din trappa istället för att bygga en ny medför en stor positiv inverkan på miljön för att inte nämna för din egen plånbok. Det finns med andra ord allt att vinna på en trapprenovering men inget att förlora.

Boka kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag. Varken besöket eller offerten är bindande utan du kan i lugn och ro själv bestämma dig när vi varit och mätt din trappa och lämnat offerten. Så vad väntar du på?

Rulla till toppen