Få bättre pris med rot avdrag, upp till 30% avdrag.

Så fungerar rot avdrag vid trapprenovering

Trappan utgör en stor del av hemmet

Trappan är oftast det första vi möts av när man slår upp ytterdörren in i hemmet. Trappan utgör en så stor del av hemmet utan att vi ens tänker på det. Detta leder tyvärr till att vi ofta glömmer bort att ta hand om denna del. Genom att göra en trapprenovering gör du ditt hem komplett och ger en mer hemtrevlig känsla till hela hemmet. 

Det är sällan man måste köpa en helt ny trappa, att renovera den du har gör stor skillnad och gör att den ser helt ny ut. Det blir på så sätt billigare och mindre arbete krävs. Det som också gör hela processen billigare är att använda sig av rot-avdrag.

Rot avdrag vid trapprenovering

Rot avdrag är en skattereduktion på tjänster inom: reparation, ombyggnad och tillbyggnad. Detta innebär att avdraget du får lov att utnyttja, gäller genom hela processen av trapprenoveringen.
Du kan få upp till hela 30% avdrag på timmarna av montering och mätning. Material och resekostnader är dock inte grundande till avdraget. Genom rot avdraget behöver denna renovering inte bli så dyr som du tänkt dig från första början. Läs mer regler på Skatteverket Rot- och rutarbete.

Inställningen till en renovering kan ofta vara att det känns dyrt. Men efter att du har läst detta hoppas vi på att få dig att tänka om. Att göra ett stort helhets lyft till ditt hem behöver på så sätt inte bli så dyrt som du tänkt dig. Investera i ditt hem och gör trappan till hemmets hjärta. 

FormTrappans värdegrund

Det finns flera anledningar till att renovera och fräscha upp sin trappa

Här kan du se fler inspirationsbilder på trappor som vi renoverat.

Vi på Formtrappan vill göra din vision till verklighet, kontakta oss för att prata mer om en trapprenovering och få en offert.