Ektrappa 3-stav

Ge hemmet ett lyft och få det att kännas mer levande och exklusivt med en förnyad ektrappa. Vi renoverar din befintliga trappa och får den att se ut som ny. Vi tillverkar och monterar måttanpassade trapprenoveringar i flerskiktskonstruktion.

Ektrappa

Ektrappa, tradition och funktion

Ek är ett traditionellt träslag för trappor just för att det är hårt och hållbart. Våra renoveringstrappsteg tillverkas i en flerskiktskonstruktion med solid björk i botten och furu i stommen. Ovanpå det ligger eken med en tjocklek på 3,6 mm och 7 lager lack. Konstruktionen tillåter att man slipar om stegen flera gånger och ger en lång livslängd. Den här tillverkningsprocessen ger högre formstabilitet och samtidigt minskar vi användningen av ek som är ett långsamtväxande träslag. Bra för miljön och bra för din trappa.

Miljövänligt alternativ

Våra renoveringstrappsteg är ett bra miljöval. Framförallt för att det det åt mindre långsamtväxande trä i denna konstruktion än i solida renoveringstrappsteg. Dessutom är hela vår produktion miljöanpassad och vi arbetar hela tiden med att försöka minska vårt ekologiska avtryck. Du behöver heller inte förbruka el, dammsugarpåsar eller kemikalier när du städar trappen, en lätt fuktad duk eller mopp i microfiber räcker gott och väl för rengöring av trappan. Ett bra miljöval med andra ord. Läs mer om vårt miljöarbete »

Kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett hembesök kommer vår lokala representant ut och mäter din trappa. Mätningen sker digitalt och tar inte mer än 5-8 minuter. Mätningen ligger till grund för offerten. Hembesöket är helt fritt från kostnader och förpliktelser och ni får direkt ett pris på plats. Nästa arbetsdag kommer offerten via e-post och först då fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte.

Ektrappa 3-stav

14 900 kr

Ektrappa

12 månaders delbetalning i samarbete med Wasa Kredit.

Samma fasta pris för alla typer av trappor

  • Montering ingår
  • Upp till 15 steg
  • Alla bredder på stegen
  • Öppen eller Stängd-Trappa
  • Rak, L- eller U-trappa
  • Målning ingår ej
  • Pris efter rotavdrag