Trapprenovering Ek

Ektrappa 3-stav

16 900 kr

upp till 15 trappsteg

Trapprenovering i Ek: Skapa en tidlös trappa till ditt hem

Om du letar efter en trapprenovering med en elegant och tidlös touch, är träslaget Ek ett utmärkt val. Ek är känt för sin naturliga skönhet, hållbarhet och robusthet, vilket gör det till ett perfekt material för att förnya din trappa. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för trapprenovering i Ek. Vi tar hänsyn till dina specifika behov och önskemål för att skapa en trappa som passar perfekt till din stil och smak. En trapprenovering i Ek är inte bara estetiskt tilltalande, utan det ger också en varm och inbjudande känsla till ditt hem. Ekens naturliga färgvariationer och träets unika ådring skapar en charmig och rustik atmosfär som kan förhöja vilket rum som helst.

Hållbarhet och kvalitet i när du renoverar trappan med Ek

En trapprenovering i Ek är inte bara en investering i skönhet utan också i hållbarhet. Ek är känt för sin naturliga hållbarhet och motståndskraft, vilket gör det till en idealiskt val för trappor som ska stå emot daglig användning och påfrestningar. Genom att välja Ek för din trapprenovering investerar du i en trappa som kommer att hålla sig vacker och funktionell i många år framöver.

Varför rekommenderar Formtrappan EK som material

Ek är ett av de hårdare träslagen och passar därför väldigt bra som material för trapprenovering. Om du väljer att renovera dina trappor med vår ekparkett så får du en slitstark och snygg trappa som kan slipas om men det är också ett bra miljöval eftersom vi inte använder mer ek än nödvändigt. Ek är ett så kallat ädelträ som växer relativt långsamt och som det därför är bra att inte använda mer av än behövligt. Det är en av anledningarna till att vi valt att jobba med en förstklassig parkett istället för ett massivt material. En annan anledning att jobba med parkett är att materialet är mycket vridstyvare än ett massivt material på grund av sin lamellkonstruktion.

När är det ett bra val att välja ek till en trapprenovering?

Ek passar till alla typer av inomhustrappor. Eftersom vi använder en väldigt vridstyv lamellparkett så medför det också att trappor som med åren börjat låta och knarra återfår sin forna glans.

Tradition och funktion
Hårt och hållbart
Priserna är efter ROT

Ge hemmet ett lyft och få det att kännas mer levande och exklusivt med en förnyad ektrappa. Ek är ett traditionellt träslag för trappor just för att det är hårt och hållbart.

Läs mer/mindre


Boka hembesök


Tillval

Våra installatörer hjälper dig att få trappan och området runt den precis som du vill ha det. Vi berättar gärna mer vid hembesöket.

Handledare

Barnspärr

Spaljeer

Målning runt trappan eller andra relaterade tjänster går också att lägga till.
Rulla till toppen