Ektrappa helstav

En trappa i ek helstav får hemmet att kännas exklusivare och mer levande. Din trappa känns som ny efter att vi renoverat den. Egentillverkade och måttanpassade trapprenoveringar i flerskiktskonstruktion.

Ektrappa helstav

Ektrappa helstav, elegant och sofistikerat

Ek är p.g.a. sin hårdhet ett traditionellt träslag för trappor. Våra renoveringstrappsteg tillverkas i en flerskiktskonstruktion med solid björk i botten och ett skikt med furu i stommen. Överst ligger ett 3,6 mm tjockt skikt av solid ek med 7 lager mattlack. Renoveringstrappstegen kan slipas om flera gånger och ger en lång livslängd. Den här konstruktionen ger en hög formstabilitet samtidigt som vi minskar användningen av ek som är ett långsamtväxande träslag. Bra för miljön och bra för din trappa.

Miljövänligt alternativ

Våra renoveringstrappsteg är ett bra miljöval. Främst går det åt mindre långsamtväxande trä i denna konstruktion än i solida renoveringstrappsteg. Dessutom är hela vår produktionskedja miljöanpassad och vi arbetar aktivt med att försöka minska vårt ekologiska avtryck. Du behöver heller inte förbruka el, dammsugarpåsar eller kemikalier när du städar trappen, en lätt fuktad duk eller mopp i microfiber räcker gott och väl för rengöring av trappan. Ett bra miljöval med andra ord. Läs mer om vårt miljöarbete »

Kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett hembesök kommer vår lokala representant ut och mäter din trappa. Mätningen sker digitalt och tar inte mer än 10 minuter. Mätningen ligger till grund för offerten. Hembesöket är helt fritt från kostnader och förpliktelser. Nästa arbetsdag får ni en offert via e-post och ni behöver först då fatta beslut om ni vill gå vidare eller inte.

Ektrappa helstav

18 900 kr

Ektrappa helstav

12 månaders delbetalning i samarbete med Wasa Kredit.

Samma fasta pris för alla typer av trappor

  • Montering ingår
  • Upp till 15 steg
  • Alla bredder på stegen
  • Öppen eller Stängd-Trappa
  • Rak, L- eller U-trappa
  • Målning ingår ej
  • Pris efter rotavdrag