Vit asktrappa

Vår vita asktrappa är precis som våra andra renoveringstrappsteg uppbyggda av en flerskiktskonstruktion. Det ger en högre formstabilitet och är bättre för miljön än solida trappsteg. Ask är precis som ek ett av de hårdare Svenska träslagen och lämpar sig därför mycket bra i trappor.

Renoveringstrappsteg vit ask

Stilrent och luftigt hem med en vit asktrappa

Vår trappsteg i vit ask ger ett stilrent och minimalistiskt intryck och passar bra i de flesta miljöer. Perfekt för dig som vill ha en ljus och luftig trappa. Ytbehandlingen med 7 lager klarlack gör trappan lättstädad och underhållsfri. Du behöver inte ens dammsuga utan kan torka med en microfibermopp.

Trappnosen som är den del av trappsteget som utsätts för störst slitage är även den i ask. här har vi dock valt att olja istället för att lacka. Det gör trappnosen enkel att underhålla och bättra på så din trapp alltid är fräsch och fin.

Miljövänligt alternativ

Våra renoveringstrappsteg är ett bra miljöval. Först och främst går det åt mindre långsamtväxande trä än i solida renoveringstrappsteg. För det andra är hela vår produktion miljöanpassad och vi strävar hela tiden efter att minska vårt ekologiska avtryck. För det tredje behöver du inte förbruka el, dammsugarpåsar eller kemikalier när du städar trappen, en lätt fuktad duk eller mopp i microfiber räcker gott och väl för rengöring av trappan. Ett riktigt gott miljöval med andra ord. Läs mer om vårt miljöarbete »

Kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett hembesök kommer vår lokala representant ut och mäter din trappa. Mätningen sker digitalt och tar bara 5-8 minuter och ligger till grund för offerten. Hembesöket är kostnadsfritt och helt utan förpliktelser och ni får direkt ett pris. Nästa arbetsdag kommer offerten via e-post och först då fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte.

Vit asktrappa

18 900 kr

Renoveringstrappsteg vit ask

12 månaders delbetalning i samarbete med Wasa Kredit.

Samma fasta pris för alla typer av trappor.

  • Montering ingår
  • Upp till 15 steg
  • Alla bredder på stegen
  • Öppen eller Stängd-Trappa
  • Rak, L- eller U-trappa
  • Målning ingår ej
  • Pris efter rotavdrag