Trapprenovering Ask

Vit asktrappa

19 900 kr

upp till 15 trappsteg

Renoveringstrappsteg vit ask

Trapprenovering ask: Förvandla din trappa till ett stilfullt och säkert centrum i ditt hem

Har din trappa sett bättre dagar? Med vår trapprenoveringstjänst kan du ge din trappa nytt liv och samtidigt öka både stil och säkerhet i ditt hem. Vårt team av erfarna experter specialiserar sig på trapprenoveringar i ask och kan hjälpa dig att välja rätt material och design för att skapa en trappa som är både vacker och funktionell. Oavsett om du behöver renovera en gammal trätrappa eller uppgradera till en modernare design, kan vi leverera resultat av högsta kvalitet. Kontakta oss idag för att få en offert och låt oss hjälpa dig att förvandla din trappa till ett imponerande centrum i ditt hem.

Skapa en unik och personlig touch med en trapprenovering med ask

Vill du ha en trappa som sticker ut från mängden? Trapprenoveringstjänst i ask erbjuder anpassade material för att ge din trappa en unik och personlig touch. Låt oss hjälpa dig att skapa en trappa som inte bara är funktionell, utan också en fantastiskt vacker del av ditt hem.

Renovera din trappa med ask: Hållbarhet och kvalitet i fokus för varaktiga resultat

När det kommer till trapprenovering i Ask är hållbarhet och kvalitet avgörande för att säkerställa varaktiga resultat. Vi på Formtrappan förstår vikten av att använda högkvalitativa material och tekniker för att renovera trappor som står emot tidens påverkan och daglig användning. Genom att samarbeta med oss kan du vara trygg i vetskapen om att din trappa renoveras med fokus på hållbarhet och att den kommer att hålla i många år framöver. Vi erbjuder ett brett utbud av materialalternativ. Låt oss hjälpa dig att skapa en trappa som inte bara ser fantastisk ut, utan också står sig över tid.

Stilren och luftig
Lättstädad och underhållsfri
Priserna är efter ROT

Vår trappsteg i vit ask ger ett stilrent och minimalistiskt intryck och passar bra i de flesta miljöer. Perfekt för dig som vill ha en ljus och luftig trappa.

Om våra trappor

Vår vita asktrappa är precis som våra andra renoveringstrappsteg uppbyggda av en flerskiktskonstruktion. Det ger en högre formstabilitet och är bättre för miljön än solida trappsteg. Ask är precis som ek ett av de hårdare Svenska träslagen och lämpar sig därför mycket bra i trappor.
Ytbehandlingen med 7 lager klarlack gör trappan lättstädad och underhållsfri. Du behöver inte ens dammsuga utan kan torka med en microfibermopp.
Trappnosen som är den del av trappsteget som utsätts för störst slitage är även den i ask. I asken kan det finns inslag av små kvistar och märgstrålar. Detta är fullt naturligt och är en del av hur trä ser ut.

Miljövänligt alternativ

Våra renoveringstrappsteg är ett bra miljöval. Främst går det åt mindre långsamtväxande trä i denna konstruktion än i solida renoveringstrappsteg. Dessutom är hela vår produktionskedja miljöanpassad och vi arbetar aktivt med att försöka minska vårt ekologiska avtryck. Du behöver heller inte förbruka el, dammsugarpåsar eller kemikalier när du städar trappen, en lätt fuktad duk eller mopp i microfiber räcker gott och väl för rengöring av trappan. Ett bra miljöval med andra ord. Läs mer om vårt miljöarbete »

Kostnadsfritt hembesök

När du bokar ett hembesök kommer vår lokala representant ut och mäter din trappa. Mätningen sker digitalt och tar inte mer än 10 minuter. Mätningen ligger till grund för offerten. Hembesöket är helt fritt från kostnader och förpliktelser. Nästa arbetsdag får ni en offert via e-post och ni behöver först då fatta beslut om ni vill gå vidare eller inte.


Boka hembesök

Tillval

Våra installatörer hjälper dig att få trappan och området runt den precis som du vill ha det. Vi berättar gärna mer vid hembesöket.

Handledare

Barnspärr

Spaljeer

Målning runt trappan eller andra relaterade tjänster går också att lägga till.

Våra andra trappor


Rulla till toppen